Şimdi Ara

Oyundan günlük ortalama 30 lira kazanıyorum sorularınızı alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet knight online de farm yapıyoruz.İtem yapma itemi kasıyoruz.Boss falan kesiyoruz.Günlük 50 lira oldugu da oluyo 20 lira da

• Sigortalıysa gelelim o zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlashKill

Sigortalıysa gelelim o zaman?

:D
  • güzel
  • Bende alman bir forum sitesinde(çoğu kişi bilir) lolde eloboost yaparak günde 50 euro kazanıyordum geçen sene bu zamanlarda. Yeni eve taşındık burdada alt yapı yokmuş 1 sene oynayamadım benim işte yattı tabi. İnternetim yeni geldi yeniden başlayayım dedim bu seferde paypal kapandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kindaraze -- 7 Ekim 2016; 2:10:08 >
  • Minimum kac level olmak lazim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç saat harcıyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fromhellhound

Minimum kac level olmak lazim ?

75. Zaten level kasmak çok kolay 1 haftada 80 olursunuz premium alırsanız.

Çok hocam. Mesela akşam 10 da başladıgımız oluyor.gece 3 4 bazen 6
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevenByLouise

evet knight online de farm yapıyoruz.İtem yapma itemi kasıyoruz.Boss falan kesiyoruz.Günlük 50 lira oldugu da oluyo 20 lira da

Bunu siz kendi elinizle mi yapıyorsunuz bilgisayardaki bir script mi?

• Ne gerek var hocam 6-7 saat için 30 lira kazanmaya.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iyi iş bence boş gezmekten daha eğlenceli
  • hocam bu oyunu duydum ama hiç oynamadım. biraz daha açıklarmısınız, bu item'ları başkalarına satarak mı para kazanıyorsunuz ? parayı size kim veriyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Ne gerek var hocam 6-7 saat için 30 lira kazanmaya.

hocam öyle demeyin. Afedersiniz it gibi ayakta çalışıp o parayı alan var 12 saat milletin ağız kokusunu çekerek.
    Şöyle bişi var. Krowaz denen bi item var baya deyerli. Onun da yapıldığı bi yer var.Gerekli malzemeleri birleştirip şansına çıkarsa krowaz itemin oluyor.Onu satınca harcadığından daha fazla kazanıyosun ama riskli hiç çıkmama ihtimali de var.Tamamen şans meselesi.Evet çıkarttığımız itemleri başkalarına satıyoruz.Oyun içi para elde ediyoruz.O parayı da alan siteler var.Onlara satıyorum.

Mesela dün Boss kestik 22 kişi.. 700 liralık item düştü.700 22 ye bölünecek herkes TL karşılıı neyse oyun içinden payını alacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiazLou -- 7 Ekim 2016; 22:49:23 >
  • tek başına yapılır mı bu iş ? 20 kişilik falan grup olmak mı lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blekwolf

tek başına yapılır mı bu iş ? 20 kişilik falan grup olmak mı lazım ?

o boss tek kesilmez imkansız. 20 kişi falan anca kesiyor 15 dk da.Ama diyeri için 8 kişi yetiyor
  • Bende csgo bet ile gunluk 500$ kazandığım oluyor.bazen 1500$ kaybedebiliyorsun yalniz

• eyvallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.