DERU VE APOS DA KS PARTY KURANLARA GICIK OLUOM ONUNU HaRİCİ İSTEDİ ŞEYİ DESİN BENİ İLGİLENDİRMEZ HERKES NE KADAR KASILMIS SİZDE HERSEYE GICIK OLUONUZ CANIM
en uyuz olduğum şey kendi dillerini kullanmıyarak özenti gibi başka dillerin hakimiyetine giren kelimeler noob, offer, ty, sie, come bu konuda hassasiyet gösterin ve bunlar yerine lütfen türkçe kelimeler kullanalım
Vay Be iyi tutuldu Topic
yav aga lafına bende gıcık oluorum hadi bunu geçtik kanka kardeş paşam laflarına neden gıcık oluonuz adam sizi ne diyerek çaıracak ''hey insan partyde yer varmı' demek zorunda mı kalacak bence en manalısı kardeş...
BB,sie,offer gıcık kapıyom bu kelimelere
bende
AGAAA ve hiç tanımadan kanka :S:S
sanane
quote:
Orjinalden alıntı: serhatozel
bende genelde priestla oynarım. ve insanlar priest kasanları sihirbaz falan sanıyolar sanırım. aynı anda herkes pm atıyo +++ diye. bide ukalaca seri ol, 1500 ver, cure at. ne buya. bide böle asaslar yapıyo bunu. çok güçlüler ya. emir vericekler. bende arena pls diyorum. ses yok tabi. elimde +3 rebirth durandal. atağım 2k. isterse tırsmasın. ya sen kimsinki ben sana heal yapayım. ben senden daha iyi kesiyorum. 46 görevini tek başıma defalarca yaptım. hatta şu an o kırmızı kalplerden 500 tane var üstümde. yani. asas=noob ( tabi hepsi değil )
evt priestlerin isi zor. Bir de mesela party full ve herkesin cani düsüyoo. Sen de sirayla yetismeye çalisiyon healleyerek. Bir salak ta ölüyoo. Hemen sana küfrediyoo genelde asalaklarin ve bebelerin becerisizliklerinden kaynaklanan bir durum.
offer a .. :D
insan hayvan kesio durup durunken yok ks yapma yok şunu yapma insan sinir oluyo
quote:
Orjinalden alıntı: Wyrus_15
quote:
Orjinalden alıntı: azazertan
no ks lafını sinir oluyorum
no ks aslında bence uyuz oluncak bişey deil mantılı bişey ama tabi bazı durumlar hariç mesela adam seni durduk yere hiçbişey söylemeden partisinden sinir bozucu bi şekilde atarsa bence o atılan adamın ks yapmaya hakkı vardır sonuç olarak no ks lafını çok kullanığım için sana katılamıcam
quote:
Orjinalden alıntı: BLooDy_KiLL
Örneğin Benim En sevmediğm Kelime AGA gıcık olumyom şu lafa ..
Sanki Köy ağzıyla konuşuyo
BeNim EN g1C1k oldUĞuM şEY Sen1N Köy AğzIYla KONuSUYOr deMEn
Sen KOYlu DEĞİLmisiN HAaaaa
ks nedir
[K]ill [S]teal olması lazım onu az arastır bulursun herşeyi devletten beklememk lazım
elindekini düpeleyelim mi
AGA
Hiçbir şeyden nefret etmem.. Yeri gelince adama kanka yeri gelince paşam yeri gelince canım derim.. Her serverde en sağlamlardan oldugum için ne kimse ks yapar nede gelip come vs der.. Aaa bak unutmuşum şuna gıcık olurum
Sağlam biri gelince ( seni hiç tanımıyo ) sana kanka deyince, ooo kanka a.s felan ayakları yapıp
Ezik biri gelince party isticek yada başka birşey kanka deyince, forum a gelip kanka demelerine aga demelerine paşam demelerine uyuz oluyom gibi laflara gıcık ötesi gıcık olurum.. İşiniz gücünüz mü yokda şuna gıcık olurum buna gıcık olurum..hepiniz oyun hayatınızın bi zamanında aga dediniz.. Nese kapatam konuyu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme