Şimdi Ara

Oyuncun fıyatının dusmesı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar oyun bası en az 2m olan forvet oyuncuları kıralık gonderdım sımdı 250bn gıbı komık fıyatlar yazıyor sızce nedenı ne?

• Kiralık gönderdiysen yaşlanmış olamaz herhalde genç oyuncudur.
    Forma şansı bulamamış olabilir, ya da küçük bir takımda oynadığı için bir sezon değeri azalmış olabilir.
  • ordaki fiyatlar tamamen saçmalık. japonyadan bi futbolcu buldum 18 yaşında değeri 400k euro yazıyordu..teklifyaptım bikaç kere.. en son kulüp benden 6 milyon euro istedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfdemirhan

ordaki fiyatlar tamamen saçmalık. japonyadan bi futbolcu buldum 18 yaşında değeri 400k euro yazıyordu..teklifyaptım bikaç kere.. en son kulüp benden 6 milyon euro istedi

Sizin yine iyiymiş
    Ben 650k değeri olan adamı almak istedim 28m istedi kulüp ve adam daha 19 yaşında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

quote:

ordaki fiyatlar tamamen saçmalık. japonyadan bi futbolcu buldum 18 yaşında değeri 400k euro yazıyordu..teklifyaptım bikaç kere.. en son kulüp benden 6 milyon euro istedi

Sizin yine iyiymiş
    Ben 650k değeri olan adamı almak istedim 28m istedi kulüp ve adam daha 19 yaşında

Göndermek istemediğinden dolayı öyle oluyor.Misal sizin 5m lik bir oyuncunuz var ama memnunsunuz satmayı düşünmezsiniz.Ama dersinizki biri gelip 20 verirse anca öyle satarım, işte durum biraz bunu andırıyor.Yoksa bu işin bi oran orantısı yok.

Oyuncu ararken şuan unuttum o maddeyi ama transfere yanaşmayacaklar yada başka adda bir madde var onu işaretlerseniz bu tip oyuncuların hepsi çıkar listeden geriye kalanları mantıklı fiyatlar üzerinden alma imkanı bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

quote:

Sizin yine iyiymiş

Göndermek istemediğinden dolayı öyle oluyor.Misal sizin 5m lik bir oyuncunuz var ama memnunsunuz satmayı düşünmezsiniz.Ama dersinizki biri gelip 20 verirse anca öyle satarım, işte durum biraz bunu andırıyor.Yoksa bu işin bi oran orantısı yok.

Oyuncu ararken şuan unuttum o maddeyi ama transfere yanaşmayacaklar yada başka adda bir madde var onu işaretlerseniz bu tip oyuncuların hepsi çıkar listeden geriye kalanları mantıklı fiyatlar üzerinden alma imkanı bulabilirsiniz.

Haklısınız bu konuda ben de öyle düşündüm. Fakat adamın değeri belli ne kadar göndermek istemesende 650k değeri olan adama 28m istenmesi çok gereksiz
    İstediğim kulüpte öyle iyi bir kulüp değildi.

Transfer araması yaparken bir bakayım o seçeneğe. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

quote:

Sizin yine iyiymiş

O madde oyuncuyla anlaşmakla ilgili, kulüple değil. Yani takımla anlaşsan bile youncu senin sözleşmeni kabul etmeyecek, onları gösteriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.