Şimdi Ara

Oyunculuk eğitimi hakkında bilgi almak istiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyunculuk dersi almak istiyorum. Şuan oyunculukla aram 0, ancak eğitim alıp bu işe başlamak istiyorum. Kendime güvenim tam, Ciddi anlamda çok hırslıyım profesyonel olmak için. 17 yaşındayım ve hala okuyorum, Cast Ajanslarına başvurmaktan bıktım. Artık bana gerçekçi gelmiyorlar bende bu işin eğitimini almaya karar verdim. Sizin tecrübelerinize dayanarak bilgi almak istedim. Eğitim alarak ileride iyi bir oyuncu olabilir miyim?



  • Üniversite'de konservatuarlara gidebilirsin yada müjdat gezen sanat merkezi'nin sınavlarına girebilirsin ama msm ( müjdat gezen sanat merkezi ) için bu işi gerçekten bilmen gerekiyor. Bulunduğun il neresi? Devlet tiyatrosu var mı?
  • İstanbuldayım, Msm 4 yıllık ücretsiz eğitim veriyor bildiğim kadarıyla yani o işi gerçekten bilmem için eğitimi almam gerek. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim
  • Flash tv izle
  • hocam kusrabakma olamazsın.Bu ülkede Ersin korkut gibi torpilli insanlar oyuncu oluyor
  • Bende 16 yaşındayım bundan önce iki defa tiyatro oyununa çıktım eğer konservatuara gitmek istiyorsan çok iyi bir hitabet dersi ve drama dersi almak gerekiyor (çünkü aram sıfır diyosun ve de duruşlar nefes ve sesi halletmeden olacak iş değil) ve bol bol trat ezberlemelisin. Kolay gelsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 16 yaşındayım bundan önce iki defa tiyatro oyununa çıktım eğer konservatuara gitmek istiyorsan çok iyi bir hitabet dersi ve drama dersi almak gerekiyor (çünkü aram sıfır diyosun ve de duruşlar nefes ve sesi halletmeden olacak iş değil) ve bol bol trat ezberlemelisin. Kolay gelsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğitimsiz bişeyler yapmak çok zor zaten. Figürandan öte geçemezsin. MSM ücretsiz konservatuar sınavı 6-7 aşamalı. Hiçbirşey bilmeyen biri giremez. Öncesinde eğitim hazırlık vs gerekiyor.
    Ben Vahide Gördüm- Altan Gördüm'ün okulu Akademi 35Buçuk'u eğitim almak isteyenlere tavsiye ederim. 8-9 senedir aynı kalitede eğitim veriyorlar. Pek çok oyuncu çıkardılar. Sınıf arkadaşlarımdan 2 tanesi de bildiğiniz oyunculuk yapıo artık. Ben tiyatro seçmelerine girdim şimdi bir ekipte oyun oynuyorum ama beni de reklamlara yönlendiriyorlar isteğim doğrultusunda. Gayet memnunum.
  • Kardeşim selam bu iş öyle dışarıdan gördüğün gibi değil neden değil... Öncelikle bir gelirin olması gerek çünkü burada para pek kolay kazanılmıyor. TV dizilerinde alınan paralar göze, kulağa çok güzel geliyor, ama oraya gelene kadar seninde cebinden neredeyse bir o kadar para vermen gerekiyor. Bunlar hevesini kırmak için değil ilerde karşına çıkacakları önceden bil diye söylüyorum.

    Gelirin olmadan bu işe başlamak öncelikle Allah vergisi olması lazım ki alacağın ilk ufak bir eğitim ile güzel yerlere gelesin. Öncelikle Alacağın eğitim çok iyi bir yer olması lazım yani hocaları bilindik ve Tiyatro oyuncusu olmasına özen göster. TV dizilerinde 2 3 defa oynamış kişilerden kesinlikle eğitim alma. Ben sana benim de eğitim aldığım Dialog Anlatım İletişim yerini öneriyorum. http://www.dialog.com.tr/ Buradan eğitim alırsan kesinlikle bir tiyatro topluluk içine at kendini yani Tiyatronun içinde kal orada ne verirseler yap. Bu dekor taşıma olur çay servisleri, sahne temizliği v.s v.s Şansın var ise tabi ki büyük prodüksiyonlu tiyatrolarda başlarsın. Sahne arkasını sakın küçük görme çünkü orası Tiyatronun mutfağı öğrenirsen orada öğrenirsin her şeyi !

    Cast ajanslarına gelince kesinlikle kayıt ücreti alan ajanslara kayıt olma ! haydi eyvallah de çık kaç oradan. Önere bileceğim 2 ajans var bunlar da sana yeter zaten. Cast Merkezi ve Mayadroom Ajans.

    Sormak istediğin bir şey olursa buradan veya özelden sorabilirsin.

    Dialoga benim adım soyadımı söylersen ufak bir indirim yapabilirler.
    Fatih Aslan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk_fatih -- 3 Ocak 2019; 2:37:14 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.