Şimdi Ara

Oyuncu Menejeri Özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene oyuna eklenen oyuncu menejerleri hakında kısa bir anlatım yapacağım. Yeni eklendiği için bazı eksiklileri var durup dururken sizi sevmemeleri gibi. Normalde menejerler bonservisten ve oyuncu maaşın da pay alırlar belki oyuna seneye eklenir.
    Neyse konumuza geçiyoruz. Önce menejer profiline bakalım.

Oyuncu Menejeri Özellikleri

Üst bölümde klasik olarak ülkesi, yaşı, doğum tarihi yazıyor bunlar bizim için önemsiz ayrıntılar.
    Relationships'de sevdiği veya sevmediği kişileri sıralıyor. Sözleşme için masaya oturup eliniz boş kalktığınız anda disliked tarafındasınız demektir.
    En önemli bölüm attributes bölümüdür. Burada kaşımıza 3 özellik çıkıyor, işte burada pazarlık yeteneğiniz de ön plana çıkıyor.

1. özellik Willingnes to tout players : Yani menejeri olduğu oyuncunuz haklarını savunma. Bu özelliği yüksek olan menejer sözleşme imzalayacağınız oyuncunun maaşında kolay kolay indirme gitmez, imzalama bedelini de kolay kolay düşürmez. Bunlarda ufak indirimler isteyebilirsiniz ama 150 bin euro maaş isteyen birine 75 bin euro verirseniz kabul etmesi imkansızdır. Bu özelliği düşük olanla rahatça maaş inidirmine gidersiniz.

2. özellik Agent fee demand : Yani menejerin kendine istediği para. Eğer bu özellik yüksekse kendi için istediği parada indirme gitmez ve ne kadar kopartırsam kardır felsefesiyle hareket eder.

3. özellik Patience : Sabırlı olmasıdır. Pazarlıkların süresi bu özelliğe bağlıdır. Eğer sabrı düşükse 2-3 pazarlıktan sonra "hadi güle güle imzalamıyoruz senle" der ve sevmediği kişi listesine alır sizi.

Teşekkürler, michael j. fox

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 6 Aralık 2010; 13:14:04 >

• Teşekkürler
  • Süpersin.
  • teşekkürler yararlı bi bilgi
  • tecrübe ettim dediğin gibi olamdı :) bursaspor kontret yenilemede tersi durumlar gözetledim ... Az kalsın kalkıodu masadan :)) preety soon yazdı acayip korktum :D:D hemen kabul etttim :)
  • Yararlı bilgi olmuş.Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.lig oyuncu maaşları
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.