Şimdi Ara

Oyuncu koltuğu vb. kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar başında çok vakit geçiren biriyim oyun olsun,iş-ödev olsun.Kendime bu tarz bir koltuk almayı düşünüyorum da 200-250 en fazla bir bütçem var öneri verebilecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okadar para vermeye gerek yok. Beyaz naylon sandalye yetiyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalan Söylemeyen Adam -- 24 Şubat 2016; 13:12:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekli koltuğa iki minder koy daha rahatı yok

• Bekarken ofis koltuğum vardı. Bir de bel desteği koymuştum gayet rahattı. İlla oyuncu koltuğuna gerek yok. Güzel rahat bir ofis koltuğu da alabilirsin.

• Zaten bahsetmek istediğim o tarz koltuklar.Adore'de falan olanlar da ofis sandalyesi diye geçiyor çoğu DXRacer dışındakiler.
  • 2 hafta önce Türksit yatar mekanizmali makam koltuğu aldım evideadan tavsiye ederim.Harika bi koltuk 189 liraya aldım.İşini fazlasıyla görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: 00samara00

2 hafta önce Türksit yatar mekanizmali makam koltuğu aldım evideadan tavsiye ederim.Harika bi koltuk 189 liraya aldım.İşini fazlasıyla görür.

Hocam o siteye baktım taksit vs. imkanları da var kargo olsun,ürünler olsun güvenilir mi?Size kaç günde ulaştırdılar bide kargo ücreti vs. Var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kahveden tabure çaldım ișimi görüyo

• Yemek masası koltuğu en rahatı

• PagRyze kullanıcısına yanıt
    Bende mutfakta oynuyorum lol

• salon takımından bi tanesini alıyorsun misafir gelince geri koyuyorsun o sandalyeler müthiş bir deneyim sunuyor. ergonomik tasarımı, sağladığı konforuyla rahatça penta atmanızı sağlayacak bir üründen söz ediyoruz. üstelik kullanmak beleş.
  • Benimde güzel bir koltuğa ihtiyacım var şu sıralar,https://www.adoremobilya.com/max-office-racing-yonetici-ve-calisma-koltugu-beyaz şu koltuk işini görürmü bilmem ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Salus

Benimde güzel bir koltuğa ihtiyacım var şu sıralar,https://www.adoremobilya.com/max-office-racing-yonetici-ve-calisma-koltugu-beyaz şu koltuk işini görürmü bilmem ama.

Hocam benim de almayı düşündüğüm koltuklardan birtanesi ama öğrenci bütçesiyle 450 lira biraz zor gözüküyor.Taksit imkanıyla alınabilir belki.Sitede incelemesi de yapılmış hatta YouTube'da mevcut.

• El Salvador kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçenize göre daha uygun koltuklar bulabilirsiniz tabl, ama koltuk önemli bende günümün hemen hemen hepsini otururak geçiren biri olarak söylüyorum bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Salus

Hocam bütçenize göre daha uygun koltuklar bulabilirsiniz tabl, ama koltuk önemli bende günümün hemen hemen hepsini otururak geçiren biri olarak söylüyorum bunu.

Katılıyorum haklısın ;) Bakalım hangisi olur orası nasip.İnceleme yapar koyarım buraya düşünenler içinde yararlı olur.
    Aynen bizde yararlanırız, iyi alışverişler.
  • o kadar paramız yok be qnq
  • Göğsünün altına yastık koyup yatarak lol oynayan yok mu benden başka otururken oynayamıyorum

adorenin satışını yaptım zamanında epey tüm koltuklarını bilirim alacaksan bunu al : (Adore MXY400SF Max Office High Trend Yönetici Koltuğu )

en azından rahatlığı dışında fileli olduğu için yaz aylarında terletmez, deri felan alma yani fileli al
  • o paraya daha kalitelisi alınır. boşuna oyuncu diye o kadar para verme.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.