Şimdi Ara

Oyuncu Ekipmanları(MOUSE) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
2
Favori
57.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 1...10...18192021
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kabloyu kontrol etmek lazım. Tanıdık elektronik bilgisi olan bir arkadaşa göstermek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    R5 5600, ID SE-224-XT Red Fan, 32 GB DDR4 3.2 GHZ Corsair, Gigabyte x470 aorus ultra gaming, M2 James Donkey 1TB, Zalman Gigamax 750W 80+ Bronze, , Powercolor RD RX 6700 XT 12G, Zalman Z5+, AOC 24G2U, Redragon 555 klavye, CORSAIR Sabre RGB Pro Champion, Corsair Void RGB Elite
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt

dostum tekrar selam,

keycrhon K10 HE tr aldım klavye %100, aynı şekilde K2 he tr %75 var düşünürsen manyetik swicth efsane. Asus abs tuş diye iade ettim, pbt kalmamış. İykide kalmamış. Keychron ile tanıştık sesi tuşları her şeyi efsane. Wireless ile bağladım şuan. Bluetoouth ile de bağlanıyor sorunsuz. Diğer pc/mac geçiş yapabiliyorum. RGB kullanmam diyordum ama rgb leri harika. Tavsiye ederim.

Mouse olarak asus harpe II ace aldım. Oda yeni ama memnunum. Birde razer DH v4 pro sipariş verdim. Bilgin olsun diye yazdım. Fiyatlarıda yüksek ama bütçe uygunsa tercih edilebilir.

edit: ha ayrıca mouse 'da wireles dan bağlı. Bluetouth'a çektiğimde MAC'e geçiyor. Bi tarafta pc gaming diğer tarafta mac. 2 cihaza bağlanıyor gibi oluyor. Benim işimi bu şekilde gördü.

Daha da logitech ürün almam, çağ atladım ya 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 7 Nisan 2026; 23:18:29 >

• mob411 kullanıcısına yanıt

Wraith sitesinden Rawm Leviathan aldım, 1 aydır kullanıyorum. Ben de artık pahalı bilindik markalara uğramam. Encoder, tuşlar, işlemci, sensör hepsi on numara. Çok araştırdım, en iyisi, tavsiye ederim.

R5 5600, ID SE-224-XT Red Fan, 32 GB DDR4 3.2 GHZ Corsair, Gigabyte x470 aorus ultra gaming, M2 James Donkey 1TB, Zalman Gigamax 750W 80+ Bronze, , Powercolor RD RX 6700 XT 12G, Zalman Z5+, AOC 24G2U, Redragon 555 klavye, CORSAIR Sabre RGB Pro Champion, Corsair Void RGB Elite
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim aklımda bulunsun benimde , güle güle kullanın

Teşekkürler, siz de iyi günlerde kullanın. Alacaklara tavsiye ettim.

• 
Sayfa: önceki 1...10...18192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.