Şimdi Ara

oyuncakçı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuncak Hikayesi - jessie ve bullseye arıyorum ama bulamıyorum.
    Bu linkteki gibi bir şey almam lazım, kızım ısrarla istiyor hiç bi yerde bulamadım, türkiyeden yer bilen varmı? yoksa e-bay den nası alış veriş yapılır onu anlatın hiç olmadı :((
    http://www.ebay.com/itm/JESSIE-BULLSEYE-Partner-Pack-Disney-Toy-Story-3-/270710645979

"Hiçbir şeye, sırf inanmak istediğin için inanma. Bir şeye inanmak, onu gerçek yapmaz. Fikirleri, gözlem ve deneylerden elde edilen kanıtlarla test et. Çok beğendiğiniz bir fikir, iyi kurgulanmış bir testi geçemiyorsa yanlıştır. Yola devam et. Kanıtlar sizi nereye götürüyorsa oraya gidin. Elinizde hiç kanıt yoksa, peşin yargıda bulunmayın. Belki en önemli kural da şudur:
    Unutmayın; yanılıyor olabilirsiniz!"
    -Neil deGrasse TYSON

• eski bi film olduğu için bulmak zor. ben yazın bi kaç figür bulmuştum. benim kızım da istiyordu. fakat çok pahalıydı açıkçası. ufacık woodye 30 lira civarı para vermiştim. anca onu alabilmiştim
  • Toyz Shop, Joker Canda ya baktım sadece woody bulabildim. Artık parasında değilim bi bulabilsem.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.