Şimdi Ara

Oyunbüfemden alışveriş yapan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar internette dolaşırken oyunbufem diye bir site fark ettim gayet uygun fiyata ps4 oyun hesapları satıyorlar iletişime geçtim yurtdışından geliyor kardeşlik hesapları falan dediler garanti de veriyorlar bir sıkıntıda yeni hesap veriyorlarmış %90 da memnuniyet var. Daha önce alışveriş eden var mı bu siteden güvenmeli miyim ?
    İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba!
    Websitemiz hakkınızdaki düşüncelerinize cevap vermek istedik. Websitemiz üzerinden PSN hesaplarının Pri hakları ve bir kısım oyunların da kutulu versiyonları satılmaktadır. Kutulu oyun çeşidimiz şuan çok yoktur fakat hızla arttırmaktayız. Sistemi ben size şöyle anlatayım. Size bir psn hesabı veriyoruz. Bu hesabı konsolunuzda yeni kullanıcı oluşturup giriyorsunuz. Sonrasında bu hesabı ana hesap olarak tanımlayıp kütüphaneye giriyorsunuz. Kütüphanede satın aldığınız oyun ve varsa bonus oyunları indirip kendi hesabınıza geçiş yapıyorsunuz.

Bunun yanı sıra kutulu oyunlarınızı da en uygun fiyatlardan websitemiz üzerinden alabilirsiniz. Umarız aklınızda herhangi bir soru işareti kalmamıştır :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunbufem kullanıcısına yanıt
    kazık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Malesef pri hak satıyorlarmış çitf hak satıyorlar sanıp alışveriş yaptım ve pri hak satmalarına rağmen gizli soru ve doğum tarihi gibi bilgileri de vermiyorlar. Hesabın patlamayacağının da garantisi yok. Çok pişman oldum aldığıma iade de kabul etmediler. Asla tavsiye etmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.