Bildirim
OYUNBOZANLIK
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Oyun bozanlıktan mı rapor etmişler lel :D Bir şey olmaz -
Saol kardeş. -
metehan 13 yaşında arkadaşları ona griefer diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş ne demek istedin anlamadım? -
bilmiyorum yer misin ama umut ediyorum ki yersin. -
Arkadasim sıkıntılı misin surrender cektir kendini kicklet olmadi rage at takim arkadaslarina sıkmak nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardes surekli kick me yazdim.Sonra adamlar oylamayi baslattilar. adamlarin 3u evet diyo 1i hayir diyo.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
35 gun ban yersin direk ow'e duserse -
kötü olan sensin kolay gelsin meteciğim -
Umarım ban yersin. -
2002'li
-
Normalde Overwatch sistemi abartılmış bişeydir. Yani rekabetçide yenilip sonra kendilerine yediremeyip hile açan Rus oyuncular görmüştüm. Adamlar çatır çatır oynuyorlardı. Ama benim temennim, umarım ban yersin. Sen ve senin gibilerine ihtiyacı yok bu oyunun. -
peki oyunbozanlıktan dolayı ban'lanınca profilde resimdeki gibi bir uyarı belirir mi?http://i.imgur.com/9gyq8Tr.png -
muhtemelen yersin hile gibi uzun süreli banlar olmaz ama yersin
oyuna girdiğimde hergün 1 tane overwatch izlerim geçen bariz oyunbozan birine rastladım direk yeterli delil seçerek formu onayladım . b
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X