Şimdi Ara

OYUNA YENI BASLADIM LUTFEN BILGILENDIRIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar asyouwısh arkadas bana oyunun herseyını anlatıcaktı ama ona ulasamıyorum engelledı benı sanırım neyse sızlere sorayım arkadaslar 16 lvl oldum genc adamla oynuyorum blade tarzı sılah kullanıyorum ama meslegımı secmedım blade kullandıgıma gore warıor um ama meslek olarak zıt bı meslek seversem ne olur arkadaslar bırde craft ıtem dıye bısey varmıs onlar hakkında bılgılerınız varmı ve dogru mu acaba 55 lvl ken mıne dıye bı yer var orda + basmak ıcın mıneralmı cıkarıcaz acaba oyunu cozemedım sanırım bunun ıcın bırakıcam oyunu

• Mine Skill'i 50 level'da açılır. Oradan mineral çıkarır, satarsın istersen(kullanabilirsin de) Craft olayı da bildiğim kadarıyla şöyle:
    Craft item adı verilen materyaller sayesinde kendin istediğin gibi bir silah yapabilirsin.
    İstediğin character'de istediğin meslek olabilirsin..
  • craft ıtem hakkında bı konu actınmı hcı actıysan oraya bakıyım yada sen bırz daha acarmısın materyeller hangı canavarlardan cıkar acaba onlar toplıyıp nasıl sılah yapılıyorkı blacksmıt tenmı yapılır parcaları sn topluyorsun yapıyorsun sılahını sanırım ıstedııgn charda ıstedııgn meslek olabılırsın demıssın ben blade kullanıyorum en mantıklısı nasıl olur sey sanırım meslek secınce pasıf skıller acılıyor galıba hunterde asasda warıorda hangı pasıf skıller var bun skıller ne ıs yapar defansını fılanmı yukseltır ben su an 16 lvlım 3 attck skılını actırdım 5 skıll poıntım var bunları 25 lvlde acılacak kıtaba mı saklıyım yoksa meslek sectıkten sonra pasıf skılleremı verem kusura bakma uzun yazdım cunku hıcbse bılmıyorum oyun hakkında
  • Mesleklerle iligili lütfen Bkz. Upgrade, Skill'ler ve Meslekler Orada yeterince güzel bir şekilde açıkladım..
    Craft İtem'larla ilgili malesef fazla bir bilgim yok oyüzden şimdi bir konu açmayayım, yanlış bilgilendirebilirim. Zaten Craft'larla ileri level'larda uğraşırsın fazla kafana takma o konuyu..
  • OK SAOL
  • OKUDUM SENIN ACTIGIN KONUYU ARKADAS ASAS MESLEGI II OLUR GIBIME GELDI GORUNMEZLIK VE ETKILI IR VURUS SKILI VAR DIYORSUN YOKSA WARIORMU SECEM , SU AN 16 LVLM 4POINTIM VAR PASIF SKILLERE VEREMMI ACABA 25 LVL E KADAR DAHA SKILL POINT TOPLAYABILIRMNIYIM SENCE 25LVL KITABININ SKILLERINI ACMAK ICIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Blade -- 18 Ocak 2007; 0:36:58 >
  • BIRDE BENDE KURT KAFASI VAR NASIL HAYVAN YAPICAM ONDAN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kurt kafası bı gorevdır 2. sı assasin olmak guzel bence oncelikle skill pointlerini lwl 10 daki kitaplara vermelisin kurt istiyorsan hunter ol hunterler evcillestirebilme ozellıgı var eger assasin olmak istiyorsan ben bi topic acmıstım arkadaslar cvp verdıhttp://forum.donanimhaber.com/m_11469380/tm.htm burdan bak bilemedigin seyler olursa sole

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B@LiCi -- 18 Ocak 2007; 8:32:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord.Blade

arkadaslar asyouwısh arkadas bana oyunun herseyını anlatıcaktı ama ona ulasamıyorum engelledı benı sanırım neyse sızlere sorayım arkadaslar 16 lvl oldum genc adamla oynuyorum blade tarzı sılah kullanıyorum ama meslegımı secmedım blade kullandıgıma gore warıor um ama meslek olarak zıt bı meslek seversem ne olur arkadaslar bırde craft ıtem dıye bısey varmıs onlar hakkında bılgılerınız varmı ve dogru mu acaba 55 lvl ken mıne dıye bı yer var orda + basmak ıcın mıneralmı cıkarıcaz acaba oyunu cozemedım sanırım bunun ıcın bırakıcam oyunu

üzgünüm msn deiştirdiğim için.. ama bi yerde kendi sorunlarımda var.. hayatım heroda lvl kasmaktan 10 kat daha zor anlayacağınız =)
    neyse.. ben cvp vereyim craft işine...

lvl 50 den önce craft olayına hiç bi şekilde giremezsin çünkü oyun bunu engellemiş (kaynak Rospel)..
    lvl 55 den öncede craft item ların hiç birini kullanamazsın.. buna rağmen merak edeceksin o yüzden dvm edeyim..

mesela biz toxic blade yapmak istiyoruz... bunun için book of toxic blade - 9 tane toxic iron - 1 chromatic powder lazm.. ve listemiz bu link dehttp://www.hero.netgame.com/guide/makeitem_01.php?gubn=Blade

Book of toxic blade --> Silent valleyden düşer(kaynak powerofyarma) yaklaşık 7-10 m arasında bi fiyatı vardır.. bu silahı basman için gereken scroll dur diebiliriz sanırım...

Toxic Iron --> 9 tane istediği için en zor yapılabilecek şey bu... 1 toxic iron için istedikleri şunlar.. Book of toxic iron(bamboo dan düşüyo) 2 cast iron - 1 poisonus crystal..

Cast Iron --> Book of cast iron(bamboo) 10 iron ore (maden) 1 stone powder..
    Stone powder --> Book of stone powder(bamboo) 2 softening oil 1 black coal(maden)
    .....
    bu liste uzayıp gidiyo.. verdiğim link den bakcaksın ne yapmak için ne istiyor diye sonra bunları bulup blacksmith de birleştireceksin...
    şu an ss veya başka bi şekilde anlatamam.. 1. si hero oynamıyorum bu aralar.. 2. olarakda elimde craft yapacak malzemem kalmadı =) 2 toxic blade yapınca insan herşeyini vermiş oluyo =)

• tmm hersey ıcın saol arkadas hayatta basarılar
  • Oyunu mu birakıyorsun?
    Bırakmıyorsan ben sana Assasin'i tanıtayım biraz:
    Assasin Aktif Skill'leri iyidir.. Görünmezlik ile araştırma yapabilirsin, yaratıklar saldırmaz. Vuruş Skill'i de bayağı güzeldir. Fazla chi harcar ama değer.
    Ama Passive Skill'lerine gelince..
    Iskalamamak, çok büyük birşey değil bence. Çünkü hızlı level alabilmen için skill kullanman gerekli. Skill ile hedefi tutturabilme olasılı %99'dan daha fazladır diyebilirim.
    Dod Rate hızlı saldırabilme.. O biraz iyi ama atıyorum Warrior'ın Pasif'i Olan hp ile karşılaştırılır mı tartışılır..
    O kadar uğraşıp konu açtık herkese link veriyoruz, gittikçe aşağı sıralara düşüyor.. :-(
    D.N: Bunlar kişisel görüşlerim. Kimsenin görüşlerini etkilemek istemem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achılles -- 18 Ocak 2007; 13:31:00 >
  • saol oynayamaya devam edıyorum meslegımı warıor yaptım cokta memnun kaldım attckımı ve defansımı artıyor ve bu benım ısıme cok yarıyor daha hızlı exp kasıyorum craft olayınıda oyun ıcındeyken bı yerı actım buldum bazı ıtemler topluyorsun bırlestırıorun sana sıalgı verıyor ama 55 lvlde tabı daha cok var ona ama
    bır sey daha sormak ıstıyorum achılles arkadasım yanımda saldırmak bana yardıme tmek amaclı bı hayvan almak ıstıyorum lvlım 18 nasıl hayvan alınıyor bırısı demıstı tame dusuna bas dıye ama ben tusu bulamadım kafayı aldık dıyelım sonra onu nasıl hayvan yapıcaz sımdıden tesekkur ederim
  • tame sadece hunter skill idir warrior seçtiysen tame yapamazsın sadece playerlardan satın alabilirsin lwl 18 im düyosun lwl 18 e kadar kurt kullanırsın ama bence kurt kullancağına lwl 20 ol kendine dc deki stable keeper ma dan bi at al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.