Şimdi Ara

Oyuna Girme (Videolu Anlatım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1-Bulduğunuz proxy'i yi deneyerek çalışıp çalışmadığını anlayın.
    2-Çalışıyorsa disable yapın.
    3-Digimonu açın ve game start yanınca proxy'i in office yapın.
    3-Game start'a basıp oyuna girin

Bunu yapmamızın nedeni bazı proxy'ler ile game start'ın yanmaması
  • startın yanmamasının nedeni ise ip nin yavaşlığı lagı diyeyim.
  • @.Tolga.=Eskiden Uygulardım Bende Bunu.Ama Bazen Tutmuyor.
    @alperen_aykutalp=Doğru Söylüyorsun.
  • Peki SocksChain ile bulduğumuz bazı proxy'lerin sonu noktalı oluyor.Onları ne yapabiliriz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Tolga.

Peki SocksChain ile bulduğumuz bazı proxy'lerin sonu noktalı oluyor.Onları ne yapabiliriz ?

onlar kullanilmiyor... bende 2 günden beri bi hizli isvec mi ne ip si var... istersen sana name or adress ve port vereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turke64 -- 30 Mayıs 2008; 14:34:16 >
  • O programı indiremiyom.Deniyom.Premıum istiyor.Alamıyorum programı.Ottoman-Power acaba msn den bana verirmisin.Benim msn=razor_emirhan@hotmail.com
  • Bilader Linki Açtıktan Sonra Free Diyeceksin.Süre Dolunca Kedili Harf yada Sayıları Yazacaksın Sonra İnecek...
  • Ya abi ben yapamadım ya olmuyo. sen bana bu programını msn den verirmisin.http://****.com/files/116037054/Ottoman_PoweR_Proksi_De__287_i__351_tirme_Vidyosu.
    Free diyom süre dolunca Harflerin hepsini yazamıyom.Yazmıyo site.sadece 4 harf yazabiliyorum.Onuda
    kabul etmiyo.Abi msn den verirsen linki sevinirim.Benim =razor_emirhan@hotmail.com
  • Hele Şükür indirdim.Herşey için saol abi.
  • Permeo yu indiremiyom.Şifre olmuyo.Şifreyi Biliyorsanız söyleyin.
  • sağol
  • süper teşekkürler
  • bu video seslimi eğer sesliyse indirmicem ses çıkışında bi sorun varda pcnin
  • sesli değildir indir sen...
  • Sesli.

John Carpenter-The End
  • bende olmuyo eror veriyo sürekli bi yardım etseniz
  • 3 adet sorum olacak

1 . permeo nerden indiricez ..

2. acc alamıyorum :S

3 . ingilizce dil patclerini nerden bulucam :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalFire -- 7 Temmuz 2008; 16:40:34 >
  • Bence çok güzel bi konu teÅŸekkürler
  • abi iyi güzelde hemde videonun son bölmü güzedi hani korelilere iltifat edipte çıkalım dediğin yer

Neyse sorum şu PERMEO SECURITY DRIVER 4.2.2 programını vermişinde ben buldum ama lisans istio bulamadım sen versene nerden bulduysan LÜTFEN ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: NBA01

abi iyi güzelde hemde videonun son bölmü güzedi hani korelilere iltifat edipte çıkalım dediğin yer

Neyse sorum şu PERMEO SECURITY DRIVER 4.2.2 programını vermişinde ben buldum ama lisans istio bulamadım sen versene nerden bulduysan LÜTFEN ???

PERMEO SECURITY DRIVER 4.2.2 içinde bulunduğu zipte not var ordaki numarayı kopyala yapıştır bu kadar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.