Şimdi Ara

Oyuna Getirilen Yenilikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar burda hero online getirilen yenilikleri herkes gördüğünü veya anladağını bildiğini yazarsa herkes faydalanır diye düşünüyorum. hiç olmazsa one bune diye önüne gelen konu açmaz.

ilk olarak ben yazıyım.

1- tavern npc lerde kahverengi kutu SEAL TOOL var bunlarla karekterin üstündeki itemleri passwordlayıp kilitliyoruz bir nevi üstünüze zimmetleniyor ve çalınamıyor. bu direk çalınmalara karşı yapılmış süper bişey.

2-mini game OMOK yine tavern npc lerde satılıyor bir nevi strees atma oyunu. çin daması herhalde. inventorynize bir tane alıyorsunuz 1000gold zaten ve oynayacağınız kişiye aynı party yada trade atar gibi ctrl sağa tuş ta orda seçenekler eklenmiş omok diye onu tıklayın karşı taraf kabul ederse oynamaya başlıyosunuz. burda taşlarınızı çapraz düz yanyana 5 tane dizilmesi yalnız karşı tarafında yapmasını engelemeniz. her taşınızı koyduğunuzda ok ye basın ve karekter zıplar yukarda görürsünüz oyunu.

gördükçe yazarım yine yeni şeyleri burda sizde yazın

• Ctrl sağ tuş deil karakter menüsü ctrl sol tuş

OMOK turnuvası düzenlemeyi planlıyorum dh de. Giriş 10k olcak her lvl dan katılan olabilcek 1-2 gün içinde açmayı planlıyorum
  • oyundaki mob sayısı artmış skill efect leri daha gerçekçi olmuş yeni questler var yeni itemler var armorlar min. max. lwl li armorlar omok diye mini oyun gelmiş seal tool gelmiş npc ler değişmiş bounty manager diye dc de ayrı bi npc gelmiş cave of ruin e de bi npc gelmiş playerların üstünde armor yoken giydikleri giysiler değişmiş wind fire water gelmiş ne onlar bilmiyorum bende menü tuşları değişmiş "D" party menüsü açılıyo birde party e davet ederkenki ekran değişmiş silahçıya yeni bi material gibi bişey gelmiş yerdende düşüyo alış fiyatı npcden pahalı adını unuttum ama....

benden bu kdr
  • pazar kurduktan sonra canı sıkılanlar için karekter ve statlarına bakabilirler. :)
    pazar kurunca hiç bir tuş çalışmıyordu şimdi ınventorye (pazarın altında kalıyo ama) bakabilirler. ama I ondan sonra c ye basarsanız açıkca görebilir siniz statlarınızı doya doya bakın :) . bu bug olabilir mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtek -- 11 Mayıs 2007; 13:32:16 >
  • bana pet vuruşları hızlanmış gibi geliyor, vuruşları hızlandığı için daha çabuk exp alıyor. Bana mı öyle geliyor yoksa öyle mi??

çünkü benim pet tek başına red tigerın hpsini yarıya düşüremezdi hiç bi zaman ama şimdi vura vura öldürecek nerdeyse.

sizce de petlerin vuruşları hızlanmış mı ?
  • CHARIN YUKARI ASAGI BAKMASI OK TUSLARI YERINE 2 VE 8 TUSLARI ILE OLMUS
  • Ya Bende Hata Verior İnstall Yaparken Zip File Broken Hatası Verıor Ne Yapmalıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hero messenger için lvl 10 yada omok için yine lvl 10 gerekmiyor. ama trade yada pazar kurma için lvl 10 sınırlaması devam ediyor.
  • klavyenin yon tuslari ile chari rahatlikla kontrol edebiliyoruz
  • eyeball of divine(detection) kitabı geldi 60 iron ore 4 silk istiyo , yapmayın paranız boşuna gitmesin, 5dakikalığına assasinleri görüyosunuz. ama saldıramıyosunuz. mudoda falan işe yararda sadece 5dklık şey 3m a patlıyo size . az daha yapıyodum , npc mi etsem ne
  • iyi ama neden saldıramıoz ... em oyle seye ben dimi yani
  • 2 tane o kitaptan düştü daha ne olduğunu bilmiyorum. ayrıca bana bir sürü yeşil renkli yeni itemler düştü. özellikleri süper ama belli lvl sonra kullanamıyorsun. iyi düşünmüşler. mesal lvl 39 - 59 arası kullanabiliyosun. hepsini sınırlamışlar.
  • yaw arkaşlar bıde ben wenom dayken bı adam attan düşmüştü ölmüş gibiydi adam baygın yatıyodu neden ole oluyo bılgılendırırsenız çok sevinirim (bu arada çok komikti olay)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jyggalag -- 14 Mayıs 2007; 15:26:47 >
  • adam ölmüş te ondan guilddeki arkadaşlarla pwp yapıyoruz atlı biri kafa tuttu atıyla lwl 20+üstümde ne varsa çıkardım bunla kağışıyom 2 yumruk atıyom ölüyo attan düşmesi var bi kopuyok gülmekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

adam ölmüş te ondan guilddeki arkadaşlarla pwp yapıyoruz atlı biri kafa tuttu atıyla lwl 20+üstümde ne varsa çıkardım bunla kağışıyom 2 yumruk atıyom ölüyo attan düşmesi var bi kopuyok gülmekten

nasıl yani ölünce at duruomu ? benim bildiğim, at ölünce kaybolur (bende öle oluo şahsen
  • Pvp de düşüyolar XD Çok yaptım booterlara.Kesiyom yere yapışıyolar.Bi daha yaparsam foto çekcem
  • stat pointlere yeni + lar gelmiş dodge nin yanına ,hit rate yanına ve diğerleri ,fakat henüz kullanılamıyor. bununla ilgili bişey bilen var mı. yoksa öylesine mi koymuşlar.
  • Hayır canım alakası yok. Mesela int üzerine gelince sarı yananlar inti artırdığında onların artacağını belirtiyor.
  • benide eklermisiniz LwL:1Dan 8Kyu Name:Blasting55
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtek

stat pointlere yeni + lar gelmiş dodge nin yanına ,hit rate yanına ve diğerleri ,fakat henüz kullanılamıyor. bununla ilgili bişey bilen var mı. yoksa öylesine mi koymuşlar.

İçimden bir ses onlar dodge vb.için değil fire vb. için diyo :D Şu fire vb. statlar ve petlerdeki paralysis vb. şeyler tam birer ? oldu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.