Oyuna başlamayı düşünüyorum. Şuan odada 2 makina var.
Kardeşim ve ben 2 account alıp beraber oynamayı düşünüyoruz. Ama oyun ve karakterler hakkında pek fikrim yok. Bu konuyu açtıkdan sonra KARAKTER YAPILANDIRMA ile ilgili forumu okumaya başlayacam. Ama burada bazı şeyleri sormak istedim.
Yeni başladığımız için HANGİ SERVERDA başlamamız gerekiyor? Birbirini tamamlayan 2 karakter varmı acaba? Hızlıca kasmamızı sağlayacak? sonuçta hep beraber girip beraber çıkacaz.
yardımcı olabilirseniz sevinirim. TEŞEKÜRLER!
quote:
Orjinalden alıntı: Yamuk
Merhaba...
Oyuna başlamayı düşünüyorum. Şuan odada 2 makina var.
Kardeşim ve ben 2 account alıp beraber oynamayı düşünüyoruz. Ama oyun ve karakterler hakkında pek fikrim yok. Bu konuyu açtıkdan sonra KARAKTER YAPILANDIRMA ile ilgili forumu okumaya başlayacam. Ama burada bazı şeyleri sormak istedim.
Yeni başladığımız için HANGİ SERVERDA başlamamız gerekiyor? Birbirini tamamlayan 2 karakter varmı acaba? Hızlıca kasmamızı sağlayacak? sonuçta hep beraber girip beraber çıkacaz.
yardımcı olabilirseniz sevinirim. TEŞEKÜRLER!
yeni başlayacaksan bence serwerlara gelip yanında new yazan serwerlerda başla derim ben.
En yeni server Zeus. Orda başlamanız iyi olur. Party sistemi KO dakinden farklı onun için kasarken 2 char birbirini pek etkilemez. Party sistemi şöle 4kişi Exp Distribute partyde olursa %10 daha fazla exp gelio o kdr. Ama savaşlarda fln birbirini tamamlicak charlar dersen bence str blade ve int spear birbirini tamamlar. Bu charlarıda nası yapcaan zaten üst konularda var
onlardan, türklerin fazlaca olduğu bi server varmı peki?
ve diğer soruma cevap verilirse sevinirim. 2 karakter açıp beraber oynamayı düşünüyorum. Hızlıca kasmamız için hangi karakter veya karakterlerden 2 tane olması daha iyidir?
(standart mmorpg mantığı ile sormak gerekirse, Warior ve Priest bi arada daha hızlı kasar. Gibi.... ne öneririrsiniz?)
teşekkürler MuCHoSs
Ama.. Şimdi 1 defans 1 attack olursak. Karşı tarafda öküz değilya. İlk spear ı keserler. Defans olan str yi sonra keserler diye düşündüm.
Peki 2 tane int Archer beraber oynarsa nasıl olur? Yaklaştığı archer kaçar iyi pislik yaparlar gibime geliyor. Ama yanlışda biliyor olabilirim. Şuan okuyorum oyunla ilgili bilgileri.
1 defans 1 attack
pek mantıklı gelmedide. Bunun yerine 2 attack yada 2 defans daha iyi olurmuş gibi geliyor. 2 attack düşüncesi = ya ölürüz, ya öldürürz. 2 defans ın nedeni. Yavaş öldürürüz ama ölmeyiz.
bu yüzden. böyle düşündüm. Ama skilleri tam bilmediğim için bişey diyemem. Defans olacak kişinin belkide buffları vardır, bu yüzden böyle dedin bilemiyorum tabi. Yinede emin olmak istiyorum nasıl açacağımdan
1int spear ve 1 str blade nin avantajlarını yazabilirmisiniz?
int char çok dmg verir hp'si azdır..itemlerine str veya hp basılmadıkça da strlere karşı bir üstünlük sağlayamaz [gerçi basıldığı zaman da sağlayamıyor da] blade char ölümsüzdür..ben zamanında 75 bladerla oynadım benden 2 lv düşük 72+5 spear'ı olan bir int char beni kesmek için 10 dk küsür uğraştı ama kesemedi bladerın 1 vs 1 de strye yatma olasılığı %0'dır..yatan blader ya oynamayı bilmiyordur, yada pvp yaptığı charın itemleri bladerınkinden kat kat daha iyidir..ayrıca int archer açmayı düşünme pişman olursun
şuan bana göre en dengeli char Full Str Fire Glavie..
Asla ama asla türklerin fazla olduğu bir serverda oynama.. oyuna başladıktan sonra anlarsın ne demek istediğimi
Doğru diosn zaten biriniz int spear dieri blader olursa biri çok hızlı dieri çok yavaş kasar yetişemezsiniz birbirinize. Okçu intlerde çok güçsüz olur sadece hızlı kasarlar. 2 blader olursanız kimse yatıramaz sizi.
EvilPhoenix teşekkür ederim bilgiler ve öneriler için.
Ama TEK KİŞİ değilim. Bu yüzden 2 tane char söyleyebilirmisin? Beraber oynamayı düşünüyoruz.
Birde 2 tane int archer ın neden olmayacağınıda bir kaç satırla açıklarsan sevinirim.
teşekkürler.
inanın, karakterlerimizi açmak için gelecek cevapları bekliyoruz
int archer
kolay kasar..ama 1 giant'ın sana crit vurmasıyla ölürsün.. anlıycağın çok kolay ölürsün bu da seni oyundan soğutur ayrıcadan arrow sorunu wardır..boşa pot spotu harcıyor
şuan sizin için en uygun, öğrenilmesi en kolay char glavie'dir
oyunu öğrenmek için değil. Oynamak için başlıyoruz.
2 tane defans char açmanın esprisinide net anlamadım. Benim oyun bilgime biraz ters düşüyor olabilir bu oyun (yani hata bende olabilir)
Uzunca bir süre UO oynadım. Sonra, Knight Online (Oynadığım karakterleri kendim kastım ve serverda sayılı kişiler arasında herzaman yerimi aldım. Boş oyuncu olmadığımı anlatmak için söyleme gereği hissettim.) Daha sonra WoW oynadım. (Orjinal serverda 6 ay kadar. ) Bir kaç ayda, Guild Wars ın paketlerini alarak oynadım.
Yani kastıklarımızın boşa gitmesini istemem. Ama 2 nizde GLAVE açın PVP de eğlenirsiniz diyorsan TAMAM! sorun yok.
(son kez sorarak emin olmak istedim. Umarım yanlış anlamassın)
Biriniz str glavie Diğeriniz int sword shield açsın. Mükemmel ikili.
Zaten sürekli beraber olcakmışsınız o zmn bence kasması olan eşit zorlukta charlar açmanız lazım yoksa birbirinize yetişemezsiniz. Yine hep beraber olcaanız için biriniz blader olursa dierininde blader olması lazım çünkü mesela karşınıza yüksek lv biri çıktı beraber saldırmanız için blader ın en güçlü skilli olan yatır-batır ı kullanmaması gerek o zmnda zaten blader hiç bi işe yaramaz.
Yatır-batır(KD) şöle bi skill belki bilmiosundur Karşıdakini %50 ihtimal yere düşürüo doğal olarak karşıdaki bişi yapamıo sen o sırada kılıcını saplıosn sonra kalkınca bi daha aynısını yapparak karşıdakinden fazla darbe almamaya çalışıosn. Ama yerdeyken saplama sadece kılıç kullananlarda olduu için dier charlar o sırada salak salak beklemek zorunda kalıo ama eğer ikinizde blader olursanız yere düşürme şansınız baya bi artar hemde kendinizden çok daha yüksek bile olsa adam bişi yapamaz size. Blade in tek kötü yanı kasması en zor chardır. Skilleri çok deişik olduu için bence zevkli bi char. Tek sıkıntısı zor kasılması. Bence blade olun
bakın ben derim ki ; biriniz Str Fire Blader, diğeriniz de Str Fire Glavie olsun..sıkıldıkça birbirinizin charlarını kasarsınız fakat blader'ın sp sorunu vardır.. ve sp kasması en zor şeydir peygamber sabrı gerektirir (botla,ticketla bu dönem rahatça aşılabilir) maxlanması için en çok sp gereken karakter bladerdır.. sadece mastery'ı fullemek 100k istiyor :D ama bu sizin gözünüzü korkutmasın Blader açarsanız ve yüksek lvllerde itemlere hp,mp,int,str basarsanız blader ölümsüz ayrıca bir ölüm makinası olur ve glavier'a gelirsek, doğuştan bir ölüm makinasıdır..ama blader kadar ölümsüz değildir.
imbuelere (el yakmalara) gelirsek 2 char için de fire uygundur gerisi yalan..
blader vs glavier pvplerini merak ediyorsanız gerekli bilgiyi üst konulardaki pvplerde veya youtube'da aratarak bulabilirsiniz yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
oyunda --> (item share-exp share) : Exp ve item otomatik olarak parti üyeleri arasında dağıtılır. Kendi arkadaşlarınızla eğlence arıyorsanız 8 kişilik kurabilirsiniz.
diye bi parti şekli var ve 2 mizde aynı anda kasıyor olacağız. Yani exp de bi dengesizlik olmayacak sanırım.
son olarak.
glavie ve blade nin farkını 1-2 satırla yazarmısınız? (+ ve - lerini )
@Nømad verdiğin örnek 2 linin ne gibi bir avantajı olduğunu yazabilirsen sevinirim :)
ve arkadaşlar... biraz zahmet verdiğimin farkındayım ama bu tür soruları sormadan bu oyuna başlayamam. Bilinçsizce başlamaktansa hiç oynamamayı tercih ederim. İnanın 2 saatdir bilgisayarda boş şeyler yapıyorum. bu 2 saati karakterleri kasarakta harcayabilirdik ama. Emin olmadan bi karakter açmak istemedim.
TEŞEKKÜRLER yardımlarınız için.
Exp share: alınan exp party'de kaç kişi warsa ona göre dağıtılır item share: alınan itemler sırasıyla party'deki kişilere dağıtılır
4 kişilik ptler de wardır ama bunlar exp kasmak için kullanılır..
Glavier'ın Blader'dan farkı, bladera göre daha fazla dmg vermesidir Blader'ın Glavier'dan farkı ise ölümsüz olmasıdır
herkeze teşekkürler.
sanırım karar verebildim.
2 tane blade açacaz. Ama Cold - Lightning - Fire
bunlardan ne seçecez emin olamadım.
Fire anladığım kadarı ile + damage veriyor. Lightnin in str ye bi etkisi yokmuş. Int skilliymiş Cold ? Defansmı sağlıyor, Adamımı donduruyor (donduğu sırada attack yapamıyor yada pot içemiyormu?) bu kısımda ne seçeceğimi anlamadım. Bir yandanda oyun ile ilgili bilgileri okuyorumda. Emin olamadım burayada sorayım dedim.
imbueleri dert etme.. Fire Forever kimi cold dondurur der kimi light daha çok kişiye yayılır vurduğun dmg der... boş iş inan bana Fire git