Şimdi Ara

Oyuna 1 Saat Önce Başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ne yapayim ? Eskiden travian oynardım fakat bu başka alem onu farkettim. 3 gün korumam var. 2 gün sürekli kaynakları geliştirip son gün savunmaya yüklenesim var. Ayrıca diğerleri ne güzel duvar örüyorlar o konuda nerden yardım alabilirim ? Genel bi rehberin de linkini atarsanız ( şimdi googledan ara bul demeyin güncel arıyorum ) sevinirim :)



  • İlk önce savunmaları geliştir.Kaynaklar daha sonra.İlk seviyelerde duvarları gelişigüzel yapabilirsin abartmamak şartıyla.Sonra gerisi gelir
  • Arkadaşlar benimde merak ettiğim bir konu var başlayalı 1 hafta oldu 19 level olduk acaba 6000 taş alsam köy güzel bir kıva gelirmi başkasının hesabını almak istemiyorum ondan dolayı almayı düşünüyorum ne önerirsiniz acaba alırsam en yapmalıyım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DodoReL

    Arkadaşlar benimde merak ettiğim bir konu var başlayalı 1 hafta oldu 19 level olduk acaba 6000 taş alsam köy güzel bir kıva gelirmi başkasının hesabını almak istemiyorum ondan dolayı almayı düşünüyorum ne önerirsiniz acaba alırsam en yapmalıyım?

    Alırsan müthiş olur ki 5 adet inşaatcı yapmak elmasların amacı 6000 elmas alırsan hepsini alırsın geri taş kalırsa kafana göre geliştir

    Arkadaşlar taşları harcamayın inşaatcı alın !!!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CoC builder a bakmanı tavsiye ederim ingilizcen varsa
    Yoksa cocturkiye var

    6000 taş alacak arkadaşa diyorum bence yapma, yani bi kez 6000 alıp bi daha almazsan boşa almış olursun, bi kez alacaksan 2000 filan al.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.