Şimdi Ara

Oyun Zehir Etmeden Bronze'a Nasıl Düşerim ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
2.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Alpii253

2 hafta önce bronz 3 olan arkadasim oyunu birakti ben aldim plat yaptım önceden isteseydin verirdim hesabi
    Bence bi kafeye git satilik 30 lvl ranked atilmamis hesaplar vardır satin alabilirsin.
    Bikac ay önce videolarini izliyordum ama birakmistim. Diamonda stream yaparak mi cikacaksin yoksa her maci youtube a mi atacaksin ?

Stream yapmayı düşünüyorum ordan da youtube a atarım eğer müzikleri copyrightsız ayarlarsam tabi.
  • daha yeni hesap diyosun zaten ilk 2-3 maçta feedlesen, hepsine de farklı kişilerin geldiğini varsaysan millete pek bi zararın dokunmamış olur. sonrasında zaten bronzlarla eşleşmeye başlarsın, o maçlarda da feedlesen de fark edilmez. tflerde filan kafana göre gir skilleri boşa salla, ciddiyim fark edilmiyo. ama yine de maç kazanma ihtimalin var, böyle yaparak 10da 8 almıştım b4 atmıştı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil_Miyu

Merhaba , aslında aklıma bir kaç fikir geldi fakat 1-2 hafta dereceli cezası alabilirim benim aklıma gelen fikirle belki sizin daha iyi bir fikriniz vardır diye size sormak istedim.İnsanların oyununu zehir etmek istemiyorum ama bronze liginide düşmem gerekiyor.Ne yapacağız bilemedim .

hocam ben sizin yayınlarınızı takip ederdim izlerdim öğrenirdim burdaki bazı arkadaşlar önden çok heycanlı atlıyolar siz onların kusuruna bakmayın sizin yayınlarınızı izileynler ne kadar naif insan olduğunuzu bilirler... anladığım kadarıyla aklınızda bi şey var size bronz hesap lazım dkendi çarınızı düşürmek mümkün değil ...bulursam pm yoluyla iletişime geçerim..

• Ver çarı bana ister istemez düşüyor zaten
  • topa git lane it fail flash at
  • Tartışma çıkar takımda tuttur ben mid top gidecem diye,oyundada biraz uğraş adamla sonra mute yap. O maç gider zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm at 3 win 0 lose unranked hesabım var diğerlerini kaybedersen düşer büyük ihtimal asıl hesabımda oynadığımdan oynamıyorum alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çipetpet. -- 14 Temmuz 2015; 0:39:36 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vaşak

quote:

ilk 10 maçın hepsinde kaybedersem bence bronze atar

Ama o zaman sonuçta başkalarının oyununu da kaybettirmiş olmuyor musun :(

Sana yakışmaz :D

sorun yok buldum taktik , kaybettiğimiz maçlarda zaten kaybedeceğiz kazanacağımız maçlardada tam team fightı kazandığımız an oyunu bitirmeye giderken oyundan çıkacağım böylelikle kimseye zarar vermemiş olacağım

5 dk sınırı var bi kere basıma geldi oyun bitmeden 2 dk önce afk kaldım sonra oyuna girip geçmise baktığımda win olarak gözüküyordu

• TR de normal oyna yine düşersin.
  • 1- jungle oynarsan her lane i feedleyebilirsin.
    2- bir kaç hafta önce "riot feederlara ceza vermiyor. Bende feedliyorum." Deyip feedlemiştim herkese mantıklı geldi birlikte feedledik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.yeni bir hesap aç
    2.xp boost al 30a bir haftada kasarsın.
    3.rankedda udyr al bütün oyun boyunca ormanı kas hiç çıkma efsunumu kasıyorum dersin soranlara
    4.tebrikler!Bronz V, Kekkonun Veledleri kümesine terfi ettin.
  • Yeni seri sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin oyunu zehir etmene gerek yok oyun zehirli zaten
  • ne yapsanda ne etsende düşüremezsin pek öyle, istemedende win alırsın yani illa feedliycen ilk 10 maçı kesin lose alman lazım , fightların ortasında modemi çek sonra unlucky dersin
  • quote:

Merhaba , aslında aklıma bir kaç fikir geldi fakat 1-2 hafta dereceli cezası alabilirim benim aklıma gelen fikirle belki sizin daha iyi bir fikriniz vardır diye size sormak istedim.İnsanların oyununu zehir etmek istemiyorum ama bronze liginide düşmem gerekiyor.Ne yapacağız bilemedim .

Bu kadar uğraşma çözüm basit yeni hesap aç 30 yap ilk 10 maçı login screen'de dodge'la hem kimse zerre etkilenmez hemde mmr'ın düşmez 2'şer 2'şer atlarsın yayında. Welcome To Bronz V. Önemli Değil

• Senin yaptığın işin qq. diye oyunda ortaya laf at gerisine karışma düşersin bu taktiği uygularsan her maç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßÈ®Tu_

quote:

Bu kadar uğraşma çözüm basit yeni hesap aç 30 yap ilk 10 maçı login screen'de dodge'la hem kimse zerre etkilenmez hemde mmr'ın düşmez 2'şer 2'şer atlarsın yayında. Welcome To Bronz V. Önemli Değil

İlk 10 maçta çıkınca lose sayılmıyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.