Oyundaki ses, grafik, gorunum, menuler kisaca her turlu seyin, ama teknik olarak serverler ve harita yapimi gibi , sonra dx versiyonu, yani her seyini duzenleyen sistem ;)
@Sajuuk aslında tabiki işin ucunda para derdim var fakat hack mack bizi bozar ya :)
quote:
Orijinalden alıntı: teddybear01
quote:
Orijinalden alıntı: Sajuuk
quote:
Orijinalden alıntı: serhat_ps3
quote:
quote:
quote:
unreal ile çok güzel fizik efektleri ve basitle başlayıp oyununu bayağı ileri taşırsın, source ise bence unreale göre çok kolay olan ve kolaylığına rağmen çok da iyi olan bir motor. Ben source derim işi tadında bırakıcaksan, ama devam edebilirim diyorsan unreal
Sen yetkili bir abiye benziyorsun bisorum daha olacak yaptığım oyunu satmaya çalışırsam bu motorcular benden ne kadar ister
Ne kadar isterler sorusuna eğer satmaya çalışırsan hiç bir cevabım olamaz, ama eğer olan oyunlarına mod olarak yaparsan hiç para istemediklerini biliyorum, yani steam falan kullandıysan böyle modlar falan var, bu arada karmaşık bir oyunu 1 kişi yapamazsın :D önce dokucu resimci modelci falan topla sonra düşün, şimdilik mod yapmaya odaklan, hem az uğraşırsın hem de oynayabilirsin, oynatabilirsin. Hem de 5gb olacağına çoğunun bilgisayarında olan source sdk sayesinde oyunun/mod'un 1gb olabilir. Yani buradan da source derim ben mod olarak, oyun olarak zaten standalone olacak baştan inicek
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar hali hazırda inmiş bir ocak güncelmeli 2012 model bir unreal SDK sı var onu biraz kurcalayıp beceremezsek source e geçeceğiz, bu arada 2 kişiyiz benim bilgisayar geçmişim ofice programlarından ileri gitmiyor ama diğer arkadaşım her türlü 3d ve 2 de modeling üzerine bilgi sahibi MYO lu :) biraz uğraşıp yapmaya çalıştığımızın heves mi, ciddi bir uğraş mı olduğuna karar vereceğiz.
Bak işin ve derdin para ise, C++ biliyorsaniz APB adli oyuna hack yazip parayla satin, oyunun hacklenmesi aşırı kolay, eger tutturursaniz isi ayda en az 5000$ net kar yaparsiniz, yok biz oyunla ilgileniyoruz diyosaniz unreal iyi bir secim,
Bu arada APB de unreal kullaniyor ;)
SEEEN Ben oyunu buyuzden bıraktım allah sızın gibilerin ve sızın gıbı dusunenlerin..
Ozur dilerim ama sorun hackerlarda degil, punkbusterda. O kadar harciyorsun parani git birazda anti cheat e harca dimi? No recoil hacki icin 5 dk mi harcadim -.-
quote:
@Sajuuk aslında tabiki işin ucunda para derdim var fakat hack mack bizi bozar ya :)
hocam unreal'in sitesinde okuduğuma göre başarılı bir oyun yaparsan paranın %25 'ini alıyorlarmış.
quote:
Orijinalden alıntı: DisCoKraL
quote:
hocam unreal'in sitesinde okuduğuma göre başarılı bir oyun yaparsan paranın %25 'ini alıyorlarmış.
Tabiki belirli mevlalar talep ediyorlar yoksa oyunun lisans sahibi olmuyor steamden yada başka bir şekilde oyunu satamıyorsun tüm hazır motorlar böyle lisans hakkı talep ediyorlar yapacak birşey yok ama kazandığın paraların yanında onlara ödediğin lisans paraları devede kulak.
Grafik olarak söylüyorum Unreal III,her türlü Source'a 1000 basar bence.
bu işi biliyorsan oyun firmasına neden girmiyorsun?belki senin yaptığın oyunları oynarız o zaman.tek başına ekip işi kadar güzel olmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme