Şimdi Ara

Oyun ve Uygulama Tavsiye [EDIT]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize merhaba, yeni iphone6 aldım ve ios a giriş yaptım. Kullandığınız kaliteli işe yarar uygulama ve güzel oyun tavsiyleri verir misiniz.

Edit: gelen uygulama önerilerini bu başlıkta toplucam herkes faydalansın ilk mesajdan diye arkadaşlar

imovie mutlaka olsun ,video düzenlemede bir numara pc ye ihtiyaç duymazsın.

iPlay :youtubeden müzik ve video indirmek ve bunları whatsapp üzerinden gönderebilmene yarar.

bundle:gündemi takip etmek için haber kaynaklarını tek bir uygulamada toplama uygulaması.

AppZapp:kampanyaya girmiş ücretli uygulamaları ve bedava olmuş uygulamaları öğrenip hemen indirmene yarar.

KMPlayer:iyi bir video player uygulamasıdır.

BeautyPlus:.soft,makyajlı,pürüzsüz ten efekti en gelişmiş fotoğraf çekme uygulamasıdır.çirkin kezbanların çok sevdiği bir uygulamadır

battery doctor (turuncu renkli olanı):telefonundaki gereksiz dosyaları kalıntı chacheleri temeizlemeye de yarar.tavsiyemdir.androiddeki clean master görevini görür.

snapseed:googlenin yazdığı fotoğraf düzenleme uygulamasıdır ve harika bir uygulamadır

oyun olarak:

boom beach,blip,boom dots,galaxy zero,mega run,lub vs dup,mr jump...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crespocrespo -- 4 Mayıs 2015; 20:04:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• imovie mutlaka olsun ,video düzenlemede bir numara pc ye ihtiyaç duymazsın.

iPlay :youtubeden müzik ve video indirmek ve bunları whatsapp üzerinden gönderebilmene yarar.

bundle:gündemi takip etmek için haber kaynaklarını tek bir uygulamada toplama uygulaması.

AppZapp:kampanyaya girmiş ücretli uygulamaları ve bedava olmuş uygulamaları öğrenip hemen indirmene yarar.

KMPlayer:iyi bir video player uygulamasıdır.

BeautyPlus:.soft,makyajlı,pürüzsüz ten efekti en gelişmiş fotoğraf çekme uygulamasıdır.çirkin kezbanların çok sevdiği bir uygulamadır

battery doctor (turuncu renkli olanı):telefonundaki gereksiz dosyaları kalıntı chacheleri temeizlemeye de yarar.tavsiyemdir.androiddeki clean master görevini görür.

snapseed:googlenin yazdığı fotoğraf düzenleme uygulamasıdır ve harika bir uygulamadır

oyun olarak:

boom beach,blip,boom dots,galaxy zero,mega run,lub vs dup,mr jump....

• ismet8018 kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam indiriyorum

Herşeyi söylemiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: crespocrespo

sağolun hocam indiriyorum

ne demek dostum aklına herhangi birşey takıldığında buradan veya pm atarak sorabilirsin.forumlar yardımlaşma için vardır.bazı insanlar kadın programlarındaki tartışma kompleksi içinde yazsalar da, forumlar candır

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.