Oyun ve Film(Full HD) manyağı olarak 3.500TL lik kasası monitöru içinde masaüstü pc toplamayı düşünüyorum yalnız bildiğiniz üzere parçaların uyumluluğu ve güncelleme yapılabilme durumları çok önemli bu konuda da kendimi yetersiz bulduğumdan yardımlarınızı bekliyorum..Bu arada ufak bir not kablosuz ağlara bağlanabilir olması gerekiyor..
AMD Phenom II X6 1090T Black Edition ASUS M4A89GTD Pro/USB3 KINGSTON HyperX (2x2GB) DDR3 1600MHz SAMSUNG Spinpoint (HD103SJ), 3.5inç, 1TB, SATA HIS HD5870 iCooler V 1 GB GDDR5 256 Bit LG DVD Yazıcı, 22X, SATA COOLER MASTER HAF 932 CORSAIR HX Serisi 750W GELID Tranquillo İşlemci Soğutucusu SAMSUNG B2430H ----------- böyle bir sistem alabilirsin.. tüm parçaları barındıran bir site bulamadığım için farklı sitelerden link veriyorum..(parçaları inceleyebilmen için) böyle bir sisteme bir de ssd disk alırsan güzel olur.. ama kendi tercihine bağlı..
ilgine çok teşekkür ederim hemen araştırmaya başlıyorum. Yalnız işlemci olarak i7 ve optik okuyucu olarak blu-ray yazıcı kullanmak istiyorum..
o zaman şu şekilde düşünebilirsin.. intel sistem biraz daha pahalıya geleceği için ssd koyulamaz.. blu-ray ise bence gereksiz ama kullanıyorsan alabilirsin.. monitör ve blu-ray yazıcıyı başka yerden alabilirsin..
Bluray yazıcı vatanda yok onu da başka yerden alabilirsiniz.
nerdeyse aklımdakiyle birebir olmuş bu kasa ve monitor. ilgine çok teşekkür ederim. Yalnız arkadaşlar araştırırken aklıma bişi takıldı. 3D olayını yapabilmem için uyumlu monitör dışında kasada hangi özelliklerde hangi parçalara dikkat etmeliyim. bir de PCI express 2.0 destekli bir anakarta GDDR5 girişli bir ekran kartı olur mu??
3d için öncelikle ekran kartınızın 3d vision için destekli olması gerekir bu teknolojide şu anda nvidiada var. Zaman ne gösterir bilemem ama ati de 3d için farklı planlar içinde. Bu yüzden 3d monitörlerin nvidia uyumlu olması nedeniyle nvidia kart almanızı öneririm. Pci exp. 2.0 veya 2.1 destekli anakartlara ddr-ddr2-ddr3-ddr4-ddr5 belleğe sahip ekran kartları rahatlıkla takılır
arkadaşlar Noctua NH-U12P SE2 işlemci soğutucusuna göre bir kasa var mı?? Bir de bu işlemci soğutucusundan bağımsız olarak soracağım bu soruyu her iki yan kapağında da büyük fan olan bir kasa var mı acaba piyasada? bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme