Şimdi Ara

Oyun Tesbit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir programın fullcreen olduğunu nasıl anlayabilirim.Yani Bir kişi PC oyununu açınca onu tesbit etmek için

• Fullscreen de açmaya bilir :) o zaman ne yapmayı düşünüyorsun :)
  • programın yada oyunun taskbar da olup olmadığını kontrol edebilirsin. .net'de örnekleri vardı galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihcan92

Fullscreen de açmaya bilir :) o zaman ne yapmayı düşünüyorsun :)

@fatihcan92 : Haklısınız :) Çalışma mantığını bilirseler anlarlar.Ama Oda doğrulama aşamalarından biri olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: hasan1980125

programın yada oyunun taskbar da olup olmadığını kontrol edebilirsin. .net'de örnekleri vardı galiba.

@hasan1980125 : taskbar da Kontrol Edebilirim Ama Onun oyun olduğunu nasıl anlayacağım .Üzerinde Oyun Yazmıyor .Belki oyun yayımlayıcılarını Wordlist gibi ekletip taratırsak olabilir oda zor iş (Activition ,EAgames vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakimalar -- 26 Eylül 2012; 13:25:53 >

• Ha herhangibir oyun yani tamam o zaman. Ekran kartı sıcaklığı belli bir seviyeye yükseldiğini kontrol etsen. Hani oyunlar ekran kartını diğer yazılımlara oranla çok daha fazla kullanıyor ya o bakımdan söylüyorum. Buda bi fikir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan1980125

Ha herhangibir oyun yani tamam o zaman. Ekran kartı sıcaklığı belli bir seviyeye yükseldiğini kontrol etsen. Hani oyunlar ekran kartını diğer yazılımlara oranla çok daha fazla kullanıyor ya o bakımdan söylüyorum. Buda bi fikir.

wasd gibi özel tuşlları kontrol ettirmek daha mantıklı googledan aratıp rahatça bulabilirsin eğer bu tuşlar belli bir seviyenin üsttünde kullanılıyorsa gibi vs.
  • Tamam Başardım sanırım.Oyun belirli çözünürlükler aralığında çalışıyor.
    600,480
    1280,1024
    600,800

gibi eğer bu çözünürler içindeyse

Ve Ram kullanımı Belirsi seviyeyi aşınca
    bu bir oyundur Damgasını şimdilik koyuyor.
    Cevaplarınız için teşekkürler.

wasd ve ısı olayıda doğrulama aşamalarından olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rakimalar

Tamam Başardım sanırım.Oyun belirli çözünürlükler aralığında çalışıyor.
    600,480
    1280,1024
    600,800

gibi eğer bu çözünürler içindeyse

Ve Ram kullanımı Belirsi seviyeyi aşınca
    bu bir oyundur Damgasını şimdilik koyuyor.
    Cevaplarınız için teşekkürler.

wasd ve ısı olayıda doğrulama aşamalarından olabilir

Makineler üzerinde değişecek tekniklerden kaçınmalısın. Her bir çözünürlüğü tek tek kontrol mü edeceksin? Bana da ekran kartı mantıklı geldi, DirectX'in kullanılıp kullanılmadığı ile ilgili bir sorgu yapabilirsin, Ram olabilir, FPS ölçümü olabilir, örneğini Fraps programının yapısını biraz araştır bakalım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.