Şimdi Ara

oyun tavsiyesi istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • witcher 3, shadow of war, dmc 5 gibi hikayeli oyunlarım var. rekabetçi olarak da rainbow six siege ve battlefield 1 var. yakın zamanda bf5, pubg ve mordhau almayı düşünüyorum. hikayeli olarak da aklımda ac origins ve çıkınca kingdom come royal edition var. sizlerden hikayeli oyun tavsiyesi istiyorum. öncelikle sevmediğim türleri söyleyeyim: gerilim, korku, kıyamet sonrası gibi oyunlardan pek hoşlanmıyorum. yani metro, fallout gibi serileri oynayamıyorum. sebebini hemen açıklayayım: rainbow six siege de drone ile rakipten kaçarken bile geriliyorum, evet değişik biriyim :D strateji oyunları da önerebilirsiniz. strateji konusuna gelirsek de warhammer ve warhammer 2 gibi oyunların teması pek hoşuma gitmedi. frostpunk tarzı oyunları daha ilgi çekici buluyorum. skyrim önerecekler için de, oyun bitmiyor. bildiğiniz yılan hikayesi. önermeyin lütfen. watch dogs 2 de 3 saat falan oynadım, baktım hep aynı şeyleri yapıyorum sildim gitti :D. bioshock serisi de çizgi film gibi hissettiriyor. şimdiden teşekkürler :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ein ausländer -- 12 Mayıs 2019; 15:25:18 >







  • Tomb Raider serisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nibelungen27 kullanıcısına yanıt
    1 ve 2. oyunu var. 1. oyunu güzel, 2. oyunu bir kaç saat oynadım daha girmedim diyorlar. son oyununu da arkadaşım oynadı, hikayesini pek beğenmedim dedi. aklımı çeldi yani. şuan kingdom come deliverance indiriyorum. royal edition ı bekleyemedim :D başka bir öneriniz var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ein ausländer -- 12 Mayıs 2019; 15:25:50 >
  • up

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hala oyun arıyorum. help.
  • the long dark a bak övende çok sövende steam incelemesinde
  • requaizen R kullanıcısına yanıt
    beğenmedim the long dark ı. detroit become human epic games ön siparişi 20tl şuan alacağım detroiti. control 40tl ama benim tarzım değil. epic games coşturuyor şuanda. farklı türde oyun arıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.