Şimdi Ara

Oyun Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yeni xbox siparişini verdim Hafta içi elimde olacak. Orjinal olarak Co-op desteği olan savaş oyunu varmı önerebileceğiniz. Halo Crysis tarzı değilde MOH veya COD tarzı. Örneğin MW3 te co-op varmı yani 2 kişi Specops dışında camping yapabilirmiyiz? veya öneriler nerlerdir?

• Co-op oyun listesine, aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz :

http://www.co-optimus.com/system/1/xbox-360.html

Aklıma gelen en iyi co-op senaryo modlu oyunlar; Gears of War serisi ve Borderlands 2(1. oyunda var mı bilmiyorum). MW3'te SpecOps dışında co-op sistem maalesef yok. Senaryo modunu tek başına oynamak zorundasınız.

Halo serisi
    COD: World at War
    Dead Island
    Army of Two
    Resident Evil 5-ORC
    Syndicate
    Saints Row
    Ghost Recon serisi

Unuttuğum 2-3 oyun vardır ama, onlar da çok iyi değildir zaten:) Senin istediğin tarzda sadece COD: World at War var ama, Halo ve Gears of War serisini dene mutlaka
  • borderlands 1 de co-op yok ama şöle söleyim borderlands 2 deki co-op zevkini hiç bi oyunda alamadım ama 32" ve yukarı bi ekranın yoksa splitscreen da kalite nası bişeye dönüşür tahmin edemiyorum çünkü oyun çok fazla renkli ve görsel barındırıyo. ayrıca "Kane & Lynch 2: Dog Days" bu oyunda harika ötesi co-op açısından.

Orijinalden alıntı: nggl

borderlands 1 de co-op yok ama şöle söleyim borderlands 2 deki co-op zevkini hiç bi oyunda alamadım ama 32" ve yukarı bi ekranın yoksa splitscreen da kalite nası bişeye dönüşür tahmin edemiyorum çünkü oyun çok fazla renkli ve görsel barındırıyo. ayrıca "Kane & Lynch 2: Dog Days" bu oyunda harika ötesi co-op açısından.

borderlands 1 de co op var.

Orijinalden alıntı: Gunaylive

quote:

Orijinalden alıntı: nggl

borderlands 1 de co-op yok ama şöle söleyim borderlands 2 deki co-op zevkini hiç bi oyunda alamadım ama 32" ve yukarı bi ekranın yoksa splitscreen da kalite nası bişeye dönüşür tahmin edemiyorum çünkü oyun çok fazla renkli ve görsel barındırıyo. ayrıca "Kane & Lynch 2: Dog Days" bu oyunda harika ötesi co-op açısından.

borderlands 1 de co op var.

evet yanlış sölemişim özür dilerim varmış.http://www.youtube.com/watch?v=YhUXadfCiZ8

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Oyun sistemi tavsiyesi
    4 hafta önce açıldı
    oyun tavsiyeleri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağolun arkadaşlar kafamda alacağım oyunlar oluştu.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.