Şimdi Ara

OYUN - TASARIM ve RENDER Bilgisayarı (3500 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gözüm gibi baktığım bilgisayarımı satıyorum. Bilgisayarım tertemizdir. Üzerinde toz yok desem yeridir. Çalıştığını bile anlamazsınız. Sigarasız, kusursuz bir şekilde kullanılmıştır. Vatan bilgisayardan toplanmıştır. Parçaların faturaları + evrakları ve hatta kutuları bile sapasağlam durmaktadır. Alan sıfır gibi almış olacak kısacası.

Görsel tasarım uzmanı olduğum için INTEL + NVIDIA uyumlu bir bilgisayar olarak topladım. Piyasadaki tüm oyunları da rahatlıkla oynayabilirsiniz. (GTAV - MAFIA3 - WATCHDOGS 2 - TOMBRAIDER - QUANTUMBREAK - FIFA 17 - PES2017 vs..) Ayrıca üst düzey fotoğraf işleme ve video kurgu programları ile rahatlıkla çalışabilir, render alabilirsiniz. (Adobe Photoshop, After Effects, Premiere Pro...vs)

Almak isteyene içerisinde tüm OYUN + BLURAY FİLM arşivimi de verebilirim (istenildiği takdirde)
    Ciddi alıcılar ayrıntılar için arayabilirler. Almak isteyen de zaten evimde deneyip gönül rahatlığı ile alacak cihazımı.

Anakart : ASUS Z87 Plus Anakart (Dünyada sayılı olan, Apple Cinema Display uyumlu anakartlardan biridir)
    İşlemci : i7 4770K 3.5 Ghz İşlemci (Overclock yapılabilen modeldir ama ben hiç yapmadım, fazlasıyla yeterli güçte zaten)
    Ekran Kartı : Nvidia GTX 780 384bit 3GB Ekran Kartı
    RAM : 16 GB GSkill Sniper RAM
    HDD : 2 adet 1 TB WD Caviar Blue (toplam 2 TB HDD)
    Kasa : Cool Master 912 HAF Advance Kasa - 750W PS
    DVD Writer : ASUS DRW 24x

Dediğim gibi sistemin neredeyse tüm parçalarının (ramler + işlemci bile dahil) kutuları ve evrakları vardır.
    Tamamı VATAN BİLGİSAYAR dan toplanmıştır.
    Ayrıca almak isteyen olursa diye söylüyorum; monitör olarak LG LM 620S kullanıyorum. 32" lik 3D bir TV + Monitördür. Bu cihazın üretimi kalktı. Yani isteseniz de artık bu kadar kaliteli bir cihazı bulamazsınız. Dediğim gibi 1080p ve 3D bir modeldir, dahili HD uydu alıcısı vardır ayrıca 400 Hz olup 2 adet 3D gözlüğü de mevcuttur. Sıfır çerçevedir. Çok estetik durur. (temsili fotoğrafını koydum zaten) Kasanın yanında bu ekranı da isteyen varsa ayrıca konuşabiliriz.
    Alacak kişiye şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Herhangi bir cihazla takas düşünmüyorum (telefon, oyun konsolu gibi)
    Takas, sadece 27" iMAC ile yada retina ekran Mac Book ile olabilir. Farklı farklı takaslar düşünmüyorum açıkçası.

Herkese iyi alışverişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUMANDANASKER -- 14 Ocak 2017; 13:58:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.