Şimdi Ara

oyun sonu gelen hediyeler neye göre geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda yeniyim birşeyler satarak 2 dolar kazandim daha.Bugun 8 saatten fazla deatmatch oynadiğim halde bir tane bile hediye gelmedi.Deatmatch seri olduģu icin daha rahat cikar dediler millete hep geliyor bana birşey geldiği yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 4 Eylül 2014; 0:52:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gold5555 G kullanıcısına yanıt
    Şansa göre geliyor. Ayrıca 1 hafta içinde en fazla 5-6 tane item düşebiliyor.
  • steam leveli oveewatcherlık vs etkiliyor. dmde az item düşer ünlü fun svlerde çok item düşer

• quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

steam leveli oveewatcherlık vs etkiliyor. dmde az item düşer ünlü fun svlerde çok item düşer

Overwatch ne? Ünlü fan serveri yokki topluluk sunucularinda jail tarzi server aradim boştu genelde serverlar boş zaten

• Steam level etkilemiyor, Overwatch da etkilediğini sanmıyorum ama kesin emin değilim gene, Overwatch'ım olmadığı için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Likeaboss1905

Steam level etkilemiyor, Overwatch da etkilediğini sanmıyorum ama kesin emin değilim gene, Overwatch'ım olmadığı için.

ikisinden de emin değilsiniz ikiside etkiliyor steamde yazıyor
  • Hmm. Link atabilir misin rica etsem? Veya tam olarak nerede o yazan kısım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Likeaboss1905 -- 4 Eylül 2014; 17:34:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçilen ay kesin geliyor mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • steam levelim 21 , overwatch de var ancak bunlar etkilemiyor.Herkese ne kadar düşüyorsa bunlara sahip olanlara da o kadar.Operasyon jetonlarına sahip olanlara operasyon zamanlarında daha çok düşüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.