Bu sistemi topladım arkadaşlar vatan bilgisayardan Anakart olarakda 770-C45 AM3 AMD 770+SB710 DDR3 1333MHz Anakart
Secmiştik sistem de ama vatanda stokta yokmuş baktık.Bugün sipariş vericem bu anakartı beklemelimiyim gelmesini stoklara yoksa başka anakart mı almalıyım kararsız kaldım.
Oyun bilgisayarı icin toplanmıştır tamamen kasa. Bütçeye göre ..
yokmu yardım edicek arkadaşlar
Ne zaman gelecekmiş stoklara? Bekleyemezseniz bunu alabilirsiniz:
Ne zaman gelicek bir fikrim yok Öğrenebilcegim biryerde varmı bilmiyorum sitesinde ama bu verdiğiniz kart bana msi 770 den iyi bir kart galiba fiyatıda yüksek ondan bir sorun cıkartmaz benim sistemimle deilmi yada performans kaybı yaşamam oyun icin kuruldu sistem sırf ztn :(
C-45'i başka yerlerde bulabilirsiniz fakat hepsini Vatan'dan alacağınız için sanırım tek çareniz onu almak ya da biraz daha verip 785gmt falan alacaksınız.
quote:
Orijinalden alıntı: guitarhero
C-45'i başka yerlerde bulabilirsiniz fakat hepsini Vatan'dan alacağınız için sanırım tek çareniz onu almak ya da biraz daha verip 785gmt falan alacaksınız.
Bu dedigin 785 gmt vatandan linki varsa atabilirmisin yoksa üstte verdiğinimi diyorsun
117 - 160 tl arası cok fark var aslında en fazla 130 tl civarı bi anakart işimi görür sanıyorm
785gmt 162 lira evet çok fark var arada c45 ile.Bir de msi 785gm-e51 vardı 136 liraya.O da yok stoklarda. En mantıklısı heralde verdiğim linkteki olacak vatandan. Ya da müşteri temsilcisi gibi yerlerle görüşeceksiniz c45 için.
Teşekkürler öneriniz için napsak ya kararsız kaldım :D Bir an önce sipariş vermek istiyorum hem indirimden hemde sabırsısızım pc sizlik öldürücek bni :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme