Şimdi Ara

Oyun Sistemi nasıl olmuş yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben oyun sistem kurdum ve yakın zamanda alıcam. en az 3-4 yıl daha oyunları ultra ve donmadan açmasını istiyorum ama fiyatı biraz fazla geldi bana. Pc ve monitörün özelliklerini yani oyun performansını etkilemeden fiyatı düşrümek için değiştirebileceğim parçalar önerirseniz sevinirim.yoksa bu haliyle dört dörtlük derseniz yine de alabilirim pc'yi. Şimdiden teşekkürler

resim tam net değil kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avngrs -- 4 Mayıs 2015; 22:48:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avngrs A kullanıcısına yanıt
    Vatana mecbur değilsen 144hz ekranın yanına gtx980 sığdırmak daha iyi olur.Gtx970 için 144hz aşırı oluyor ideali 60hz.
    4800 e
    144 hz monitor
    4690k
    Z97s sli plus
    Gtx 980
    2x4 ram
    1 tb hdd
    Topladık dun sen şaka mısın arkadaşım gtx 970 li sistem 5500 lira mı eder?

• doğrudur arkadaşım, ben zaten bilgisayardan çok fazla anlamıyorum. peki o topladığınız sistemi yazabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avngrs -- 4 Mayıs 2015; 23:37:38 >
  • Kasa

144 hz monitörhttp://www.hepsiburada.com/liste/aoc-g2460pqu-24-1ms-analog-dvi-hdmi-full-hd-led-gaming-monitor/productDetails.aspx?productId=bd800111&categoryId=3002879&SKU=BD800111

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quattro6 -- 4 Mayıs 2015; 23:40:44 >

• Kardeşim monitöre okadar para veriyorsan o paraya git canavar bi tv al geç...

• toplar mısın derken markaları dahil tam bir kasayı kastetmiştim de neyse sağ ol yine de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Orda markalarıda yaziyo

• kardeş dediğim gibi çok anlamıyorum seçerken monitörün ms kontrastına ve inçine baktım. Amacım sadece oyun oynamak, TV zaten var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avngrs -- 4 Mayıs 2015; 23:45:40 >
  • Kardeş pardon ilk baktığımda mesajda resim yoktu . Şimdi gördüm. Sağ ol ellerine sağlık bakıyorum şimdi.
  • işlemci soğutucu ucuzmuş pc'ye yeterli olur mu ve ya uzun süre idare eder mi ? bir de baya indirim var gibi görünüyor ben haziran 20 gibi alıcam pc yi o zaman da bu kadar indirim olur mu? yani açıkcası parçalar ucuz olunca korkuyorum hemen bozulur diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avngrs -- 4 Mayıs 2015; 23:52:49 >
    Parcalar ayni parca vatan pahali satiyosa bu onu kaliteli yapmaz adi üstünde pahali yapar

Korkma o yonden sogutucudan hic korkma piyasada zor bulursun onun gibi sogutucu nikel ısı borulu bilmem kac tane boru 120 mm fan ki cokda sessiz bi soğutucu hem etkili hem sessiz kotu olsa 5000 liralık sisteme yazar mıyım dostum

• güzel güzel iyi böyle
    monitörü çok pahalı seçmişsin
    144hz diye bunu seçtiysen çokda işine yaramaz
    gtx 980 veya üstü ekran kartı alsan hadi diycem ozaman farkını görürsün
    ama gereksiz yine sen bilirsin tabi
    bence IPS panelli ekranlara yönelsen daha iyi olur arada çok fark oluyor TN panel ile
    mesela kardeşimde Asus TN panelli oyuncu monitörü var
    bende DELL IPS var arkadaşlarımız geldiklerinde -ya sende neden renkler bukadar canlı diyorlar
    okdar bariz fark oluyor
  • Anladım arkadaşım pc yi alırken dikkat edicem bunlara. teşekkürler yorumun için
  • 144hz almaktan vazgeçtim, dediğin gibi gereksiz olur onun yerine elimdeki 60 hz 20 inç 5 ms monitörü kullansam olur mu ? ya da 75- 120 hz 1ms gibi bir monitör mü alsam ? oyunda bu kartla fps en fazla kaça çıkar bilmediğimden karar veremiyorum. Tabi oyundan oyuna değişir de ortalama kaç olur onu bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avngrs -- 5 Mayıs 2015; 11:24:31 >
    Ben sana sen 5000 tl fiyat çıkardığın icin gtx 980 4690k sli plus ve 144 hz monitör onerdim

Sen gtx 970 li sistemi 5000 e toplamışsn ve 144 hz monitör 980 olmadan isine yaramaz

Eger senin elinde monitör var ise 60 hz gtx 970 li süper bi oyuncu kasasi 3000 3200 arasi toplanır ne 5000i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quattro6 -- 5 Mayıs 2015; 12:32:53 >
  • toplanmasına toplanır ama gtx970 le 60 hz monitör ile oyundan alacağım zevkle 144 hz monitörle aynı olur mu? Fps nin oyunun kalitesini ne kadar etkilediğini bilmiyorum ama o kartla 90-100 fps ye çıkmak varken neden 60 hz monitörle oynayayım?
    zaten sıkıntı da orda :D monitör düşük istersen r9 290 al ortalama 60 70 gidiyor zaten ultrada
  • yani diyorsun ki ya ekran kartıyla monitörü aynı anda yükselt ya da ekran kartını düşür 60 hz monitör kullan. onun yerine 75 hz ve ya varsa 100 120 hz filan monitör alsam ne olur? onların ms leri 5 filan olsa oyunda eksikliği hissedilir mi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.