Şimdi Ara

Oyun Sırasında/Öncesinde Ekran Kararması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar iyi günler diliyorum. Umarım hepinizin sağlığı yerindedir ve tabii siz de yerinizdesinizdir. Bu zor süreci hep beraber atlatmamızı umut ediyor, sizlere sağlık diliyorum.


    Malumunuz bu süreçte evden dışarı çıkamıyoruz ve bir çoğumuz günümüzün tamamına yakınını bilgisayarımızın başında geçiriyoruz.Son dönemde çıkan CoD Warzone belası benim de başıma musallat oldu ve oyun ilk çıktığı günden beri deliler gibi oynuyodum, TAA Kİ ekranım ummadık bir anda kapanana kadar...

    Kararmanın ardından fanların sesi de artmaya başladı ve görüntü VGA'ya geçti. Ardından da bir hata bildirimi sesi duydum. Sanırım DirectX, NVidia veya herhangi bir sürücüden hata alıyorum ancak bilemiyorum.

    Şoku atlattıktan sonra hemen kasanın yanına gidip fanları kontrol ettim (özellikle ekran kartına da baktım). Fanların hepsi çalışıyor ama çok absürt bir hızla dönüyorlardı. Bilgisayarı kapatıp açtım ve oyunu oynamaya devam ettim. Sorunsuz çalıştı ancak 3 gün sonra aynı hata tekrarladı ve gün içinde nüksetti. 1. haftanın sonunda ise oyuna giremez oldum. Bugün de aynı durumu Assasin's Creed Syndicate oynarken yaşadım.

    Anlamadığım şey şu; Bu oyunları 1 hafta öncesine kadar yüksek grafiklerde oynayabiliyorken ilerleyen süreçte neden böyle bir sorunla karşılaşıyorum?

    Sorun çok yüksek ihtimalle ekran kartıyla alakalı ancak yine de sizlere bir danışmak istedim. *Sizce bu süreçte nasıl bir yol izlemeliyim? Önerebileceğiniz bir yöntem var mı? Direkt bilgisayarı aldığım firmaya göndermeli miyim?*




    Not:Bilgisayardaki tüm sürücüler güncel.



    Bilgisayarı sipariş ettiğim firmayla iletişime geçip durumu izah ettim ve bana kurmam için şu dosyayı gönderdiler. Kurdum ancak oyunları yaşadığım sorundan ötürü sildim. Şuan tekrar yüklüyorum.

    Oyun Sırasında/Öncesinde Ekran Kararması




    GeForce Experience'ın Call of Duty Warzone için önerdiği optimizasyon:
    Oyun Sırasında/Öncesinde Ekran Kararması

    GeForce Experience'ın Assasin's Creed Syndicate için önerdiği optimizasyon:
    Oyun Sırasında/Öncesinde Ekran Kararması

    Ryzen 5 2600X
    16GB RAM
    GTX1660 Ti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pickachu -- 9 Nisan 2020; 19:31:48 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.