Şimdi Ara

Oyun Satış Savaşları (Tüm Konsollar) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: KURT85

Gran turismo ne para kazandırmış sahiplerine helal valla, keza HALO da.Ciddi ciddi söylüyorum xbox360 oyunlarında milyonu devirmeyen kalmamış gibi.Perfect dark zero bile 1.2 milyon satmış GOW 4.5 hey maşallah.Kızmayın ama ps3 versiyonları 360 versiyonlarının 3'de1'i kadar hatta daha az satan çok oyun var üstelik multi.Bunun sebebi nedir?Oyundan mı konsoldanmı kaynaklanıyor?

sebebi belli

http://nexgenwars.com/

buraya bakarsan anlarsın.

• ninja gaiden 500binden fala satmıştır kesin
  • gt ezip geçmiş tüm oyunları

serisi 44 milyon satmış. evrenin en çok satan motor sporları oyunu. fazla söze gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAM3Z -- 10 Eylül 2007; 15:14:05 >
  • ninja gaiden 500k sınırını geçmişti benim hatırladığım... yalnız GT hepsine fark atmış.. birde kopyasını düşünün; amanın!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ignatius

halo 2 için b sitede okumuştum kopyası orjinalini gecti diye bende oyle sey olurmu ya demiştim ama burdaki satış rakamı inanılmaz tum konsolların en hit oyunlarına bile toplasak 5-6 oyun yapıyor ve halo2 satısı 8milyon 270bin adet gercekten inanılmaz .bunlar orjinal oyun satış rakamları oldugu için insan inanmaktan kendini alamıyor ama sacma olan b sey var xbox1 normalde bu kadar satış rakamını yakalayamadı hatta ilk zamanlar zarar bile etmıştı ama. bunu aslını hiç b zaman ogrenemeyecez sanırım (eger ilk seferde ms bu kadar satsaydı zaten xbox1 xboxpro xboxmaster diye b seyler cıkarırdı sanırım :D ama hakkıını yemeyelim ya xbox slim cıktıya 1,5mm kısa olan hani D::D:D:D.)

b sey daha eger gran turismo 3 a-special bu oyun 14 milyon sattı ise ben bu forumu terkederim hatta kimse sevmedi. bana bu sitede gt3 a-spec oynayan 20 kişi gosterin cıkmaz belkide.

nasıl çıkmaz ben şuanda oyunu elimde tutuyorum oynamadığın oyunları kimsenin oynamadığını sanıyorsun herhalde

• Alıntı: İgnatius
    b sey daha eger gran turismo 3 a-special bu oyun 14 milyon sattı ise ben bu forumu terkederim hatta kimse sevmedi. bana bu sitede gt3 a-spec oynayan 20 kişi gosterin cıkmaz belkide.

Çok ilginç bir mantık yürütmüşsün. Bahsedilen satış rakamı Türkiye ile sınırlı değil, dolayısıyla bu forumda gt3 oynayan 1 kişi bulamasan bile bir anlam ifade etmez. Kaldıkı Türkiyede çoğunlukla kopya satın alındığına göre, bu forumda herkes gt3 oynasa yine fazla bir önemi olmuyor. Bir de kimsenin sevmediğini söylemişsin, valla ne diyeceğimi bilemiyorum.
    Yinede bu forumu terketmene gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt_one -- 10 Eylül 2007; 21:31:09 >
  • GT biraz şovmu yapmış ne....Adamlar 3-4 sene geceli gündüzlü uğraşıyor... Helal olsun ne diyelim....polyphonic studyosunun resimleri vardı bi ara adamın masasının yanında yatak vardı...Battaniye falan.....Uyan kahve içerken 1-2 bişey ye...Araba modellemeye başla....taa bayılana kadar....bayılıncada sağda masanın yanındaki yatakımsı şeye doğru bayıl.....Hop ertesi sabah bidaaa.....Valla helal olsun.
  • maşallah gt gerçektende kaliteli bir oyun olduğunu göstermiş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.