Şimdi Ara

Oyun rardan çıkmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni konu açarak kirlilik yapmak istemedim.Varolan konumu değiştiriyorum.Bugün oyunu f2p dergisinden alacaktım.Bayi kapalıydı. FileFront çok yavaş indirmeye başlayınca Gamershellden indirmeye başladım. Diğer dosyalar rarlı değilken gamershell rarlıydı sorun olmaz diye düşündüm ama rardan çıkmıyor. 1.3 gb olarak sorunsuz bir şekilde indirdim.Çözümü var mı acaba. Kotayı ayın başından yamulttuk yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 9 Nisan 2010; 19:54:14 >

• Emin ol iriste de sağlam oyuncular(silah set)var.Ama güzel sever oynadığım kadarıyla.Apolloyu düşünürmüsün ?
  • Hırsızların , küfürbazların cirit attığı bir server olan tibet serverinide seçimin dışında tutmalısın
  • quote:

Aktiv oyuncu sayısı yüksek olan ve level ortalaması düşük

böyle bir server var mı ki :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 7 Nisan 2010; 16:06:28 >
  • Troyda çarım var oyun dolu olduğu için salıdan salıya giriyorum Troya .

malazgirt te açtım sağolsun para botları kasıyorlar.
    gördüklerim (serien,evil order,kokoru,ong larda) para botları free pt gönderiyorlar.
  • Ares'i önermem . .
  • İris gel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

İris gel.

Kadrolaşmanın baba serverında yaşatmazlar bu arkadaşı
  • apollo güzel diyolar herkes ordaymış
  • Gaia çok güzeldir.
    İriste de kea unionundan olman gerek,çünkü adamakıllı union bir kea var.orada da herkes arkadaş,kadrolaşma var.sen en iyisi gaia ya gir.
  • İrisde bir arkadaşım var o çağırdığından ilk seçim olarak onu gösterdim aslında.

Jm bir dönem bir hafta arayla sürekli server açtı, şimdi tık yok.Haftaya kadar seçimi yapıp başlayacağım bir aksilik olmazsa. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • bence 1-2 ay bekle %100 gelicek yeni server..
  • bence hıc baslama... eskı gunlere donduk yıne her taraf bot kanıyo... serverlera gırılmıo... hırsızlar kol geziyo...ama yınede sne bılırsın
  • Hocam gelir gelmesine de tahminimce Mısır serveri veya başka bir millete ait server gelecek. Orada da oynamak zor olur diye düşünüyorum.Alexandria update günü Proah[EG] isimli bir server geleceği söylentileri olmuştu hatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 7 Nisan 2010; 19:24:50 >
  • Eskiden bu oyunda Türk sayısı az diye zevkle oynardım. Ama şimdi bu oyunu ne kadar işsiz çirkef Türk varsa onlar oynuyor. Bir insan Global chat i küfür etmek için alır mı ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeeL
    apollo güzel diyolar herkes ordaymış

evet lurtz vs cogu forum uyesi orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Death.

Gaia çok güzeldir.
    İriste de kea unionundan olman gerek,çünkü adamakıllı union bir kea var.orada da herkes arkadaş,kadrolaşma var.sen en iyisi gaia ya gir.

Hocam adam akıllıdan kastın sadece Hotan Kalesine sahip olmak mı?
    1 yıl boyunca ZeroPeace guildindeydim, çok kaliteli insanlar var gerçekten, tabi unionda bazı pürüzler yok değil.
  • Yok canım ne alakası var.en güzel,samimi ortam kea'da.kavga gürültü de olmuyor,herkes arkadaş çünkü.Ayrıca bütün kaliteli oyuncular orda.tabi dersen ki ben 110 lvl olacağım,kendimi ispatlayacağım,alırlar seni guilde,server'ın,oyunun tadını çıkarırsın.fw,pvp,gw hepsi zevklidir iris te =)
  • Uvv az mı kastık senle neptunede Ben de oyunu bıraktım geri deöenemedim. Apollaya başlamıştım bir ara. Fakat şu an giremiyorum. Girmeye fırsat yok.
  • @ToorJi

Oyuna dönmeyi başarabilirsek tekrar seninle aynı serverde oynamak isterim. Çok güzel olur gerçekten. Ama bu sefer uzun vadeli olsun.

________________________________________________________________________________________________________

Şu an görünene göre kafamda geriye düşen İris tekrar yukarı sıralara tırmanıyor. Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.