Şimdi Ara

OYUN PC Sİ 3570K+MAXİMUS V GENE TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar bu hafta oyun ağırlıklı bir pc toplayacağım----sistem bileşenleri olarak ---işlemci intel i5-3570k---anakart:asus maximus v gene-----ram gskill ripjaws x 8 gb 2x4 1600mhz cl9----hdd WD clawir black 1 tb 7200 rpm --ssd ocz vertex 4 128gb---ekran kartı: asus gtx 670 direct cu2top ----power--corsair tx750m sistem bileşenleri düşündüklerim bunlar bu hafta toplamayı düşünüyorum sizinde tavsiyeleriniz olursa bilmek isterim ilk defa kendim pc toplayacağım için kafam karışıyor hep tavsiyerlerinizi bekliyorum iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: cherkes16

mrb arkadaşlar bu hafta oyun ağırlıklı bir pc toplayacağım----sistem bileşenleri olarak ---işlemci intel i5-3570k---anakart:asus maximus v gene-----ram gskill ripjaws x 8 gb 2x4 1600mhz cl9----hdd WD clawir black 1 tb 7200 rpm --ssd ocz vertex 4 128gb---ekran kartı: asus gtx 670 direct cu2top ----power--corsair tx750m sistem bileşenleri düşündüklerim bunlar bu hafta toplamayı düşünüyorum sizinde tavsiyeleriniz olursa bilmek isterim ilk defa kendim pc toplayacağım için kafam karışıyor hep tavsiyerlerinizi bekliyorum iyi forumlar

daha önce dediğim gibi anakartı gigabyte z77x-ud3h ile değiştir, ssd seçimi iyi ekran kartı olarak 7970Top alırsan overclock ile daha fazla performans alırsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.