Şimdi Ara

Oyun oynarken yön tuşları takılı kalıyor kilitleniyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
86.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmetemin7

Aynı sorun bende de var oyun oynarken w tuşu takılı kalıyor. Diğer tuşlarda öyle bi problem olmuyor. Oyunu alta alıp word ya da metin belgesi gibi programlara geçtiğimde w tuşu normal çalışıyor. Yani sorun sadece oyundayken oluyor. Bilgisayarın gücü yetmiyo oyuna diye düşündüm ama i7 işlemcim var ve aynı sorunu geçen yıl GTA Vice City oynarkende yapmıştı. O oyunda da gücü yetmemesinden kaynaklanmaz heralde :) Hatta o dönem bi videoya rastlamıştım küçük bi çocuk bununla ilgili anlatım yapıyodu windows uyumluluklarından falan biyerden bişeyler yapmıştı ve bende uyguladığımda sorun kalmamıştı. Şu an aynı sorunu yaşıyorum o videoyu gören bilen ya da elinde olan varsa yardımcı olabilir mi? Ya da farklı çözüm yolları bilenler yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)

Alıntıları Göster
    bendede bole bı hata oluyo yardım :S

• bendede bole oluyo yardım
     Oyun oynarken yön tuşları takılı kalıyor kilitleniyor
  • ben de 1 ay önce yeni bir bilgisayar aldım sırf oyun oynamak için 'nirvana oyun serisinden' windows 8 yüklü ve oyun oynarken w a s d ye birkaç saniye basılı tuttuğumda sanki hala basıyormuşum gibi algılanıyor bir geri bildirim sesi ile birlikte lütfen çözümü bilen varsa yardımcı olsun
  • Hitman04 H kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar sorunu çözdüm eski klavyemi servise götürdüm ve aynı model yeni bir klavye verdiler tüm sorun çözüldü isterseniz bir yöntem olarak siz de deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitman04

arkadaşlar sorunu çözdüm eski klavyemi servise götürdüm ve aynı model yeni bir klavye verdiler tüm sorun çözüldü isterseniz bir yöntem olarak siz de deneyin
    konuyu hortlattırmış olcam ama madem hala sorun çözülmemiş ben bir çözüm buldum bendede oyunlarda W,A,S,D tuşlarına basınca takılıyordu(karakter yuruken kesık kesık yuruyordu)sorunu tekrar yaşayanlara bir secenek olur klavyeden fn+Q tuşuna basın yada sırasıyla klavyeden Rec+G1+Rec ve Rec+G2+Rec tuşlarına basın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktsl

konuyu hortlattırmış olcam ama madem hala sorun çözülmemiş ben bir çözüm buldum bendede oyunlarda W,A,S,D tuşlarına basınca takılıyordu(karakter yuruken kesık kesık yuruyordu)sorunu tekrar yaşayanlara bir secenek olur klavyeden fn+Q tuşuna basın yada sırasıyla klavyeden Rec+G1+Rec ve Rec+G2+Rec tuşlarına basın.

Alıntıları Göster
    Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama yeniden konu açıp çöplük oluşturmak istemedim...Efendim benim muzdarip olduğum konu ise klavyem yazı yazarken yada oyun esnasında tek tek tuşlara bastığımda gayet iyi çalışıyor fakat kombinasyon yaptığımda yani örnek vermek gerekirse futbol oyunlarında rakip kaleye giderken(sağ veya sol yön oku ile)orta açmak istediğimde (kaleye yönelmesi için yön okuna ilave yukarı yön tuşu+a tuşu) kombinasyon yaptığımda işlemiyor sebebi klavyemin türünden kaynaklı olabilir mi ? yani multimedia keyboard kullanıyorum gaming keyboard mı kullanmam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Anılergün

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama yeniden konu açıp çöplük oluşturmak istemedim...Efendim benim muzdarip olduğum konu ise klavyem yazı yazarken yada oyun esnasında tek tek tuşlara bastığımda gayet iyi çalışıyor fakat kombinasyon yaptığımda yani örnek vermek gerekirse futbol oyunlarında rakip kaleye giderken(sağ veya sol yön oku ile)orta açmak istediğimde (kaleye yönelmesi için yön okuna ilave yukarı yön tuşu+a tuşu) kombinasyon yaptığımda işlemiyor sebebi klavyemin türünden kaynaklı olabilir mi ? yani multimedia keyboard kullanıyorum gaming keyboard mı kullanmam lazım

+1 up up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlzdn07

quote:

Orijinalden alıntı: Anılergün

+1 up up up

Alıntıları Göster
    aynı sorun bendede vardı ama dizüstüm ısındığı için yapıyordu mesela o zamanlar batman arkham asylum arkham city oynarken w tuşuna basıyordum bırakıyordum batman hala gidiyordu :) benim ısınmadan yapıyordu ama dediğim gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: myo_1433

aynı sorun bendede vardı ama dizüstüm ısındığı için yapıyordu mesela o zamanlar batman arkham asylum arkham city oynarken w tuşuna basıyordum bırakıyordum batman hala gidiyordu :) benim ısınmadan yapıyordu ama dediğim gibi

Alıntıları Göster
    arkadaş sene 2015 Hala çözüğmü yokmu bunun ? :D Bendede Payday oynerken Need for speed oynarken yapiyor w ile gıdım gıdım gidiyor bazen hiç gitmiyor delirecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fevzi19o5

arkadaş sene 2015 Hala çözüğmü yokmu bunun ? :D Bendede Payday oynerken Need for speed oynarken yapiyor w ile gıdım gıdım gidiyor bazen hiç gitmiyor delirecem

Alıntıları Göster
    çözümü buldum sanırım. yön kontrolünü fare ile aktif olunca bu problem oluyor. eliniz fareyi hafif hareket ettirince klavyeye basmasanız bile yön değişiyor. Kontrol Ayarlarından Fare Seçeneklerinde ortadaki Fare ile Yön Verme seçeneğini kapatın sorun çözülür

• quote:

Orijinalden alıntı: Arazion

çözümü buldum sanırım. yön kontrolünü fare ile aktif olunca bu problem oluyor. eliniz fareyi hafif hareket ettirince klavyeye basmasanız bile yön değişiyor. Kontrol Ayarlarından Fare Seçeneklerinde ortadaki Fare ile Yön Verme seçeneğini kapatın sorun çözülür

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar çözümü yeni bir klavye almanız. Benim yeni leptopumda fifa 15 oynarken, aynı anda 2-3 tuşa birden basamıyordum.

Sağ çapraza veya sol çapraza hızlı koşamıyordum 3 tuş aynı anda işlevini yerine getirmiyordu. Artık klavyede biraz ucuza mı kaçılmış ne? Tahminen klavyenin bilgisayara veri gönderme hızı düşük. Tahmini bir yaklaşım ama durum buna benzer bir şey olmalı.

Bende başka bir klavyeyi alıp usb'den leptopuma bağladım. Hiç sorunsuz oynamaya başladım. Bu konudaki arkadaşların hepsinin sıkıntısı bu şekilde çözülür mü bilmem ama denemenizde fayda var.

• quote:

Konuyu hortlatmış gibi olucam ama Allah senden razı olsun kardeşim oyunlardan soğumuştum sayende artık rahat rahat oynayabiliyorum sana ne yapsak azdır +1 +1 +1 +1 +1 +1
  • 25 TL'lik Microsoft Business klavyemde ben de bu sorunu yaşıyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kardeş Nasıl yapılıyor tam söylermisin ben packarbell easynote kullanıyorum oyunlarda kasma 0 gereksinimlerim iyi cs oynarken bile bu sorun oluyor League Of Legends oynarken boşluğa sürekli basılı tuttuğumdan dolayı onda bile bazen takılı kalıyor boşluk nfs felan oynarken çok sıkıntı oluyor nfs yi geçtim gta5 oynarken öyle böyle deyil resmen işkence nasıl olduğunu tam olarak anlatırsan iği olur ama bende sadece W ile BOŞLUK boşluk çok az ama sayılmaz gibi bişe ama W çok sıkıntı oluyo şimdiden teşekkürler .

• Konuyu ben de hortlatıcam aynı sorundan mustaribim.Başta oyundan kaynaklıdır diye aldırış etmedim ama diğer oyunlarda da olunca çok sinirimi bozmaya başladı. W ile S nin yerini değiştirmeyi de denedim ama alışamadım bir turlu

Oyunları laptopta oynuyorum klavyem var ama tatilde yanıma getirmedim. Ama yanlış hatırlamıyorsam onda da aynı sorunu yaşıyordum. Yazılımsal bir sıkıntı olması lazım yani.

Format atacak durumda değilim yeterli internet erişimim yok nolur yardım edin oyun oynamaktan soğudum

Edit: Hem kendi klavyemin hem de laptop klavyesinin aynı anda bozulma ihtimalini düşününce bilgisayarın klavye ayarlarıyla ilgili bi sorun olmalı bence. Şu an gaming software ile mouse'a W tuşu atadım sorun çıkartmıyor. Bi de sırayla bütün tuşlara basılı tutarak yazı yazmayı denedim. Sadece W tuşunda genel bir sorun var oyunla alakasız. Bir süre mouse ile idare ederim sanırım ama çözemezsem yazın sonunda mecbur format atıcam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NamelessWonder -- 30 Haziran 2016; 11:10:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

Konuyu ben de hortlatıcam aynı sorundan mustaribim.Başta oyundan kaynaklıdır diye aldırış etmedim ama diğer oyunlarda da olunca çok sinirimi bozmaya başladı. W ile S nin yerini değiştirmeyi de denedim ama alışamadım bir turlu

Oyunları laptopta oynuyorum klavyem var ama tatilde yanıma getirmedim. Ama yanlış hatırlamıyorsam onda da aynı sorunu yaşıyordum. Yazılımsal bir sıkıntı olması lazım yani.

Format atacak durumda değilim yeterli internet erişimim yok nolur yardım edin oyun oynamaktan soğudum

Edit: Hem kendi klavyemin hem de laptop klavyesinin aynı anda bozulma ihtimalini düşününce bilgisayarın klavye ayarlarıyla ilgili bi sorun olmalı bence. Şu an gaming software ile mouse'a W tuşu atadım sorun çıkartmıyor. Bi de sırayla bütün tuşlara basılı tutarak yazı yazmayı denedim. Sadece W tuşunda genel bir sorun var oyunla alakasız. Bir süre mouse ile idare ederim sanırım ama çözemezsem yazın sonunda mecbur format atıcam..

Hocam aynı sorum bende de var. Ayrıca bilgisayarlarımız da aynı. T5 v4.1

Artık bıktım çözüm bulamıyorum. Ne zaman oyuna girsem 5dk sonra bu lanet şey başlıyor gram zevk alamıyorum oyunlardan. Nedir çözüm?

• Donanımsal bir sorunmuş hocam bendeki, muhtemelen harici klavyeyle aynı sorunu yaşadığım kısmını yanlış hatırlamışım, mesajda da emin olmadığımı söylemişim zaten. Servise verdim ücretsiz klavye değişimi+bakım yaptılar. Tertemiz yeni gibi oldu. Garanti devam ediyorsa servise gönderin. 4 iş günü içinde geri veriyorlar. Garantisi yoksa ne kadar alırlar bilmiyorum ama.

Bi de ilginçtir tuşu yerinden çıkartıp bastığımda sorun ortadan kalkıyordu, nasıl iş anlamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

Donanımsal bir sorunmuş hocam bendeki, muhtemelen harici klavyeyle aynı sorunu yaşadığım kısmını yanlış hatırlamışım, mesajda da emin olmadığımı söylemişim zaten. Servise verdim ücretsiz klavye değişimi+bakım yaptılar. Tertemiz yeni gibi oldu. Garanti devam ediyorsa servise gönderin. 4 iş günü içinde geri veriyorlar. Garantisi yoksa ne kadar alırlar bilmiyorum ama.

Bi de ilginçtir tuşu yerinden çıkartıp bastığımda sorun ortadan kalkıyordu, nasıl iş anlamadım

Daha var garantiye. Daha önce hiç garantilik işim olamamıştı. Nasıl prosedür işliyor? Nereye yolluyoruz cihazı? Fatura falan içinde mi olacak? Bir de sorunu onlara nasıl anlatacağım? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Hocam ben kadıkoydeki mağazaya elden teslim ettim, kargoyla gönderim prosedürü nasıl işliyor pek fikrim yok. Sadece aras kargo ile anlaşmaları olduklarını biliyorum. Arayıp telefonda durumu açıklarsanız yardımcı olurlar ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ktsl K kullanıcısına yanıt
    Rec, G1 ve G2 tuşları?????????? Beynim yandı başka bi çözümü olduysa söyleyebilirmisin? (Evet diyceksen ardından bekleme söyle :D çünkü forum mesajlaşması 1 saat 1 saat sürüyo)

Resmen beynime 300 GB Lik sorun diyaloğu girdi
    Hedef başarısız oldu tahminen (Çözümü bulmak)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.