Arkadaşlar Sistemim I5 3570 K 3.4 GHZ (THERMARRİGHT kulelerinden soğutucu artı FAN 12CM) 8 GB RAM DDR3 1600 MHZ 896 MB PALIT 275 GTX ÇİFT FANLI PSU 1050 W RECON UPS 1000 WATT akülerini birkaç ay önce yeni taktım 32'' LG LED TV DARK FALCON kasa ASROCK EXTREME 6 ANAKART
SICAKLIKLAR NORMAL KONTROL ETTİM , UPS side test ettim ELEKTRİĞİ KESTİĞİMDE UPS (1000 POWER COM) sistemi DESTEKLİYOR SORUNSUZ Arkadaşlar Bilgisayarıma MAX PAYNE 3 kurdum Bugün BAŞKA HİÇBİR OYUNDA YAPMIYOR FAKAT MAX PAYNE3 oynarken sanki 1 saat sonra falan Bilgisayar bir anda kapanıyor. Elektirik falanda gidip gelmiyor
BF3 , Counter STR. , FIFA 13 , GTA 4 , CALL OF DUTY BLACK OPS, Resident Evil 5 ve daha birçok oyunu OYNARKEN KAPANMIYOR SADECE MAX PAYNE 3 oynerken kapanıyor bunu neden yapıyor olabilir? Bilgisayarıma yenide format attım Bütün Güç seçenekleri TAM PERFORMANSda 3-4 SAATT BATTIFELD 3 oynuyorum Yada FIFA 13 hiçbir sorun yaşamıyorum . MAX PAYNE de kasmada yok Full takılmadan oynuyorum oyunun en zevkli yerinde BİLGİSAYAR KAPANIYOR benimle aynı sorunu MAX PAYNE 3 oyununda yaşayan oldumu?