Şimdi Ara

Oyun oynarken laptop kapanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Valla casper'dan memnun olan var mı bilmiyorum ama Şunu açık ve net söylüyorum;

Casper alarak hayatının hatasını yapmışsın. Şaka değil gerçek yani.

Casper bilgisayar, insanları yüksek donanım özelliği ve ucuz olmasıyla kendine çekiyor ama kullanılan malzeme kalitesi ve dayanıklılığı çok düşük. Casper'ın bütün mallarında bu sorunu gördüm ben.

Hoparlörlerinden, leptoplarından klavyesinden..vs kısaca A'dan z'ye bütün ürünlerinde durum bu.

Casper alıp da memnun olan kişiler heralde iş yeri için alınan casperları kullanan kişilerdir.

Word excell aç. İnternete gir bir iki müzik dinle vs... bu işlere anca yarıyor. :)

Çözüm bir çok arkadaşın dediği gibi Leptop soğutucusu almak yoksa, daha çok başın ağırır. Birde evin en soğuk noktasında kullanmanı tavsiye ederim. Hele hele şu sıcak yaz günlerinde bilgisayar normalden 5-10 derece daha fazla ısınırlar.

• kardeş senın sorunun bence sistemde yanlış driver kurulumu veya kaynak sömüren virus bulaşmış benımde basıma gelmıstı o işlemci 2.3 de boşta çalısmaması lazım yuzde 20 de çok fazla format atma konusunda bilgin az ise bilen birine attır
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxpayne53

Valla casper'dan memnun olan var mı bilmiyorum ama Şunu açık ve net söylüyorum;

Casper alarak hayatının hatasını yapmışsın. Şaka değil gerçek yani.

Casper bilgisayar, insanları yüksek donanım özelliği ve ucuz olmasıyla kendine çekiyor ama kullanılan malzeme kalitesi ve dayanıklılığı çok düşük. Casper'ın bütün mallarında bu sorunu gördüm ben.

Hoparlörlerinden, leptoplarından klavyesinden..vs kısaca A'dan z'ye bütün ürünlerinde durum bu.

Casper alıp da memnun olan kişiler heralde iş yeri için alınan casperları kullanan kişilerdir.

Word excell aç. İnternete gir bir iki müzik dinle vs... bu işlere anca yarıyor. :)

Çözüm bir çok arkadaşın dediği gibi Leptop soğutucusu almak yoksa, daha çok başın ağırır. Birde evin en soğuk noktasında kullanmanı tavsiye ederim. Hele hele şu sıcak yaz günlerinde bilgisayar normalden 5-10 derece daha fazla ısınırlar.

soğutucuyla falan gittiği yere kadar idare edecem artık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MuscleTower

kardeş senın sorunun bence sistemde yanlış driver kurulumu veya kaynak sömüren virus bulaşmış benımde basıma gelmıstı o işlemci 2.3 de boşta çalısmaması lazım yuzde 20 de çok fazla format atma konusunda bilgin az ise bilen birine attır

3-4 ay önce formatlamıştım. neyse win 10'a geçmeyi planlıyordum 10'a geçerken formatlarım artık.
  • Benden sana tavsiye fani düzgün bir bicimde sok daha sonra işlemciye bir damla civarinda termal macunu kat daha sonra fani düzgün bir şekilde tüm vidalari sikarak kapat ve şunu unutma termal macunun fanla işlemci arasinda iyi bor temasi olmasi gerekir eğer ki orantisiz yaparsan daha çok isinmaya yol acabailrsn.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende vardı en sonunda işlemci yandı pc yi yaptırmadan pc siz yaşıyorum hayat güzel bü arada yanan leptopum Asus K55dr idi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.