Şimdi Ara

Oyun oynarken grafikler bozuluyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O.C filan mı yaptın karta ? DX güncellemek nedir abi, zaten güncel değilse açmaz oyunu.

Orijinalden alıntı: Tolga*

O.C filan mı yaptın karta ? DX güncellemek nedir abi, zaten güncel değilse açmaz oyunu.

O.C falan yapmadım kendiliğinden oldu.bu sorun sadece 2 oyunda var diğerleri turp gibi.

Orijinalden alıntı: flavis

quote:

Orijinalden alıntı: ~H!ddeN

Ekran kartı driverı ile directx güncel mi? Değilse en azından denenebilir.

sorun bundan kaynaklanıyor

/>

adam haklı beyler

• Laptoplar çok ısınıyor. Fanları küçük olduğu için bir de üstüne GPU ve CPU'yu çok yoran oyunlar oynayıca iyice ısınıyor. Isıdan büyük ihtimalle. Laptop soğutucuları var işe yarıyor mu bilmiyorum ama denenebilir veya buz dolabının içinde oynayabilirsin ama ondada yemeklerin bozulma ihtimali var. Hiç olmadı kışı bekle o zman fazla ısınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

hacı pcyi biraz dinlendir benim ati hd 3600 de oldu bu 1 gün sonra açtığımda yoktu pcyi kapatırken ekran kartına bakayım dedim açtım kasayı ekran kartı alev gibiydi. laptoptada bu geçerli.

Bu sorun sadece sims 3 ve farcry 2'de var.Pes 10 , Mafia 2 , gta 4 , gta 4 eflc , cod 4 , nfs shift'te yok.Ekran kartı ısınmış olsa diğer oyunlarada etki etmez miydi

Orijinalden alıntı: Metallica!_

quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

hacı pcyi biraz dinlendir benim ati hd 3600 de oldu bu 1 gün sonra açtığımda yoktu pcyi kapatırken ekran kartına bakayım dedim açtım kasayı ekran kartı alev gibiydi. laptoptada bu geçerli.

Bu sorun sadece sims 3 ve farcry 2'de var.Pes 10 , Mafia 2 , gta 4 , gta 4 eflc , cod 4 , nfs shift'te yok.Ekran kartı ısınmış olsa diğer oyunlarada etki etmez miydi

Ya ekran kartı sürücüsünü yeniden kur yada temiz bir windows kurulumu yap. Ondan sonra tekrar dene.
  • Aynı sorun bende de var format falan sorunu çözmedi, kaçkere driver güncelledim haddi hesabı yok sonunda bıktım bıraktım kendi haline gittiği yere kadar.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.