Şimdi Ara

Oyun Oynarken FPS,Sıcaklık,Bellek Kullanımı Gösteren Program Lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi bir program varmı ? Oyun oynarken aynı anda fps,kullanılan bellek miktarı ve gpu sıcaklıgını gösteren ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.R.I.M.S.O.N888 -- 18 Nisan 2012; 10:17:11 >

• Msi afterburner
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

Msi afterburner

Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

Msi afterburner

Teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    Diğer programlar ile hiç uğraşıp vakit harcama... Playclaw 3 yükle...

Oyunlarda FPS, işlemci & çekirdek sıcaklıkları, ekran kartı sıcaklığı... gibi onlarca şeyi oyunda gösteriyor. Üstelik ekranda her göstergenin ayrı ayrı duracağı yeri kendin ayarlayabiliyorsun. Bu da yetmezmiş gibi program ücretli olmasına rağmen, programın deneme sürümü var. Fakat süre kısıtlaması yok... 30 gün sonra kapanacak derdi yok... Şubattan beri kullanıyorum. Deneme sürümünde birkaç özellik kullanılamıyormuş... Hoş benim fazlasına hiç ihtiyacım olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

Diğer programlar ile hiç uğraşıp vakit harcama... Playclaw 3 yükle...

Oyunlarda FPS, işlemci & çekirdek sıcaklıkları, ekran kartı sıcaklığı... gibi onlarca şeyi oyunda gösteriyor. Üstelik ekranda her göstergenin ayrı ayrı duracağı yeri kendin ayarlayabiliyorsun. Bu da yetmezmiş gibi program ücretli olmasına rağmen, programın deneme sürümü var. Fakat süre kısıtlaması yok... 30 gün sonra kapanacak derdi yok... Şubattan beri kullanıyorum. Deneme sürümünde birkaç özellik kullanılamıyormuş... Hoş benim fazlasına hiç ihtiyacım olmadı

Deneyeceğim.Yorumunuz icin teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.