Şimdi Ara

Oyun oynarken bilgisayar ekranı kararıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
34.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu hortlatmak gibi olucak ama aynı sorun bendede var. Konuyu açan arkadasın bahsettiği gibi cızırtı senide geliyor. Sorun neden kaynaklı bir türlü bulamıyorum. Ek bilgi olarak wow oynarken çok sık yapmıyor fakat diablo 3 te acayip bir şekilde sürekli yapıyor. Tek umudum yardımcı olucak birilerii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunun bir benzeri bende var yeni sistem aldım bilgisayar tamamen yeni bazı oyunlar da 1 saat falan oynuyorum daha sonra ekran kararıyor bilgisayar çalışıyor hadda teamspeakteyken arkadaşlarımın seslerini duyabliyorum bende konuşuyorum ama ekran yok bende pc ye res atmak zorunda kalıyorum bazen de attığım resimde ki gibi ''görüntü bağdaştırıcısı çalışmayı durdurdu'' gibi bi hata alıyorum. Sistemi alalı 1 ay falan oluyor en fazla ısırları kontrol ediyorum max 70 dereceye cıkıyor ekran kartı . Garantiye yollamak istemiyorum 20 gün gelmiyicek çok uzun bir süre acaba kendim yapabilecegim birşey var mı çözümü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rugeyohe

Sorunun bir benzeri bende var yeni sistem aldım bilgisayar tamamen yeni bazı oyunlar da 1 saat falan oynuyorum daha sonra ekran kararıyor bilgisayar çalışıyor hadda teamspeakteyken arkadaşlarımın seslerini duyabliyorum bende konuşuyorum ama ekran yok bende pc ye res atmak zorunda kalıyorum bazen de attığım resimde ki gibi ''görüntü bağdaştırıcısı çalışmayı durdurdu'' gibi bi hata alıyorum. Sistemi alalı 1 ay falan oluyor en fazla ısırları kontrol ediyorum max 70 dereceye cıkıyor ekran kartı . Garantiye yollamak istemiyorum 20 gün gelmiyicek çok uzun bir süre acaba kendim yapabilecegim birşey var mı çözümü ?

Bu sorunun aynısı bende de var çözüm bulursan bilgilendirir misin?
  • Aynı sorun bende var çözüm nedir?
  • merhaba arkadaşlar aynı sorun benim pc de de var. pc yi açtığımda hiçbir sıkıntı olmuyo internete giriyorum ,film izliyorum herhangi bir sıkıntı yok ama oyun açtığımda(skyrim, euro truck sim. 2 ,simcity, counter 1.6 )gibi oyunlarda açılınca ekran kararıyor ve 2 saniye sonra geri geliyor sonra biraz zaman geçince yine kapanıyor 2-3 saniye sonra geri geliyor yani oyunu bir türlü oynuyamıyorum
  • konuyu canlandıracak belki ama, benim de başıma yaklaşık 40 dakika önce geldi çok şaşırdım.. ne yapacağımı bilemeden hemen foruma girip araştırayım dedim. iki üç konuya baktım sonra aklıma ne zamandır kasayı temizlemediğim geldi. biraz temizledikten sonra(biraz dediğime bakmayın çeyrek torba toz çıktı) bilgisayarı açtığımda gayet stabildi oyuna vs. girdim ve şuanlık sıkıntı gözükmüyor iyi gibi. Konu hakkında araştırma yapacak sonraki kişilere duyurulur ki ; temizlik şart
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.