Merhaba arkadaşlar yazın oyunları biriktirdim kışında oynayacağım ancak bir sorun var. Bir sürü oyun oldu.Hangi oyunla başlasam yada hiç oynama diyeceğiniz oyun varmı?
FEAR Half Life 2 Oblivion Fahrenheit Ghost Recon Splinter Cell Prey Metal Gear Solid 2 Prince of Persia 3 The Two Thrones Punisher Manhunt Godfather .. ...
Bazı oyunlar için baya geç kalmış olabilirim ama olsun
teşekkürler...
çok güzel oyunları yazmışsın ama keşke hangi türü sevdiğinide yazsaymışsın iyi olurmuş neyse hepsi iyi seçim hepsini al oyna
Oblivion la başlarsan geri kalanları oynamayabilirsin
her türde oyun oynarım genelde, tür önemli değil. Zaten bu topladığım oyunlar yani hepsi elimde mevcut
quote:
Orjinalden alıntı: Silver_Sky
Oblivion la başlarsan geri kalanları oynamayabilirsin
bende o yüzden sormuştum. Oyunları oynarken kötüden iyiye gitmek lazım..
o zaman oblivion u en sonlara sakla ,tatlı niyetine
Hiç ilgimi çekmez bu tür oyunlar en iyisi hiç bulaşmayayım...
PUNISHER Ama sen önce Mario ile başla
quote:
Orjinalden alıntı: C1 SaNSui
PUNISHER Ama sen önce Mario ile başla
Çok kaliteli espri anlayışın var.
Ama mutlu oluyorsan sorun yok
Biraz ters olmamış mı? Genelde kışın oyun biriktirilir. Yazın doya doya oynanır. Tabii okul ile alakalı olan kişiler için. Yaz tatilinde doya doya oynayamadık biz ama, neyse.
quote:
Orjinalden alıntı: Kibitzer
Biraz ters olmamış mı? Genelde kışın oyun biriktirilir. Yazın doya doya oynanır. Tabii okul ile alakalı olan kişiler için. Yaz tatilinde doya doya oynayamadık biz ama, neyse.
aslında dediğin gibi yapılması gerekiyor ama benim durumum farklı. yazın çalıştığım için pek fırsat bulamıyorum oynamak için. kışın okul var ama olsun bi şekilde hallederiz
FEAR ile HL2 arasında gidip gelirim.Bu ikisinden birinden başlayabilirsin FPS seviyorsan
fear la başla korkudan diyerlerını oynayamıcaksın zaten