Şimdi Ara

Oyun oynamak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu konuda sağda solda zibilyon kere sorulmuş ama güncel konusunu bulamadım 2018 senesine girdik tekrar sormak farz oldu. Oyun için monster laptop almayı düşünüyorum ama oyun konsolları daha cazip geliyor.

Bu devirde oyun için hangisini almak mantıklı? Siz olsanız hangisini ve niye tercih ederdiniz? Objektif olarak artı ve eksi yönlerini bilirtirseniz sevinirim.

( aceleyle yazdım kelime hataları olduysa affola )

• Ben her ikisinide aldım.. Monster hem işim için kullanıyorum hemde moba/mmo tarzı oyunları oynamak için kullanıyorum.. bazende single oyun olupta xboxda almayı gerek duymadım oyunu torrentten indirip oynuyorum. imkanın varsa 2sini birden al bence.
  • Ps4 pro aldım rahatlığını yaşıyorum açıkçası. Cihaz ne kadar iyi olursa olsun windows sistemi ortada. Ps4te bir oyundan diğerine saniyede geçiyorum. Ultra low vs ayarla uğraşma derdi de yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr_HANN kullanıcısına yanıt
    Monster taşınabilir oyun konsolu olması ve steam & origin gibi hesaplardaki oyunları açabilecek olması sebebiyle bana mantıklı geliyor lakin fiyatı bütçemi biraz aşıyor birde freedos olduğu için win10 satın alınıp kurulması gerekiyor bu işlere aşina değilim maalesef

• Dostum windows 10 orjinal lisans 30 bilemedin 50tl civari al bi lisans sknti degil onlar. Monster abra i5 gtx 1050 olan modeli 3400 gibi fiyata almistim. Pcde de oyun oynuyorum konsolda da. 2sininde yeri ayri :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fawkes81

Ps4 pro aldım rahatlığını yaşıyorum açıkçası. Cihaz ne kadar iyi olursa olsun windows sistemi ortada. Ps4te bir oyundan diğerine saniyede geçiyorum. Ultra low vs ayarla uğraşma derdi de yok.

Oyun kolları nasıl? şarj cihazı beraber geliyor mu? bataryası kolay çıkmıyor diye duydum xbox kolları şarj edilebilir pilli ve tv kumandası gibi çıkarılabilir diyorlar emin emin olamadım

• Mr_HANN kullanıcısına yanıt
    Win10 alırım da laptopta cd sürücüsü olmazsa nasıl kurulum yapacağım oraya takıldım usb bellek yoluyla oluyormuş ama ben daha kullanamadan yanlış yükler bozarım diye tırsıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun Çevirmek İstiyorum!
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum + ları

1 pro İle dediğin bilgisayar arasında iki kat fark var

2 proda şöyle bir şey var oyunu alıyorsun oynuyorsun kardeşlik konusunda satışa koyuyorsun bir gün bile demeden tak satılıyor

3 Tv'de rahat rahat oynamanın keyfi bir başka

4 exc Oyunları oynayacaksın PC'de Bu oyunları bulamazsın

- leri

1 Tv güzel olması şart aslında 1080p bile yeterli

2 online a para Veriyorsun gerçi hediye verdigı oyunlar çıkartıyor parayı

3 kolla multi Zor alışıyorsun diyorlar ama ben beceremiyorum o sana kalmış

• PC:

+Emulatorler
    +Steam
    +Korsan oyun imkanı
    +Gamepad desteği
    +Modlar
    +Oyun dışında yapabileceğin şeyler
    +Laptop alacaksan istediğin yere götürebilecek olman

-Pahalı
    -PS de ki excler yok olmayacakta
    -2-3 yıl sonra kasmalar sistem yenileme isteyecek bir süre sonra ve laptop alırsan yapamayacaksın

PS4:

+Mevcut olan ve bu sene gelecek harika özel oyunlar
    +Türkçe özel oyunlar
    +Rahatlık
    +Yok ram alayım ekran kartı takayım derdi yok. Neyse o yıllarca kasmadan rahatça oyun imkanı.
    +Plus üyelikle bedava oyun-indirim

-Pro alacaksan güzel bir tv şart ekstra para
    -Online oynamak için paralı üyelik

Tavsiyem

PS4 alacaksan slim alıp iyi kötü bir tvin varsa onu kullanman veya monitörüne bağlaman.

PC karar verdim dersen toplama pc alman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splinterfalcon4798 -- 17 Ocak 2018; 2:8:51 >
  • Açıkçası bana kusursuz geliyor. Eski nesilde kesinlikle xbox 360 diyen biriydim. Gamepad i kesinlikle çok iyidi ancak sony dualshock 4 ile kaliteli bir iş çıkarmış.

Ps4 kutusundan şarj kablosu çıkıyor. Bu kabloyla gamepad i ps4 e bağlıyorum ve öyle şarj ediyorum. Birkaç günde bir şarj istiyor kol. Ayrıca konsolu uyku moduna alıp kolu şarj etmek ya da telefon şarj aletini kullanmak da mümkün.
  • splinterfalcon4798 kullanıcısına yanıt
    Gayet açık anlatmışsın yaşayıp görmüş gibi oldum sağolasın

• fawkes81 kullanıcısına yanıt
    Peki 500gb yeterli olur mu? çok oyun alcağımı düşünmüyorum ama ilerde pişman olurum diye çekiniyorum. Birde pro şart mıdır? Bizde yüksek özellikli tv yok pro almazsam büyük kayıp olur mu?

• Hocam aslında sorduğunuz soruların cevabı sizde saklı. Tercih meselesi aslında. Şu an 1 tb proda 6 oyun kurulu ve 380 küsur gb yer kaplıyor. Eğer 500 gb modele sahip olsaydım da bana yeterdi demek ki yani aynı anda kaç oyun oynayacağınız önemli. Ki bu oyunlardan sadece 2 tanesini oynuyorum şu an diğerleri bitti.

Pro şart mı elbette değil ancak almışken pro almak istedim ben. Boost modu ile normal oyunlardan da daha iyi performans alıyorum. Fps düşüşleri yok derecede az yaşanıyor. Ayrıca 4k tv ye sahip değilim full hd ekranda oynuyorum. Bunun yanında örneğin rise of the tomb raiderda üç seçenek var. En iyi görsel kalite, fps ve 4k. Bu seçenekler dahilinde oyunlar görmek mümkün.

Bana kalırsa sonuç olarak sizi en iyi tanıyan kişi yine kendiniz. Bu yüzden kendinize göre seçim yapın. Bizler en fazla kendi tercihlerimizi size söyleyebiliriz. Elbette yorum yapmamı isterseniz pro yu seçin, arkanıza yaslanıp oyunların keyfini çıkarın derim. Misal bana göre the last of us part 2yi oynayamayacağım bir pc ister 10.000 tl olsun hiçbir işe yaramaz tamamen zevk meselesi :)

• Ps de ucuza oyun oynayabilmen için kardeşlik(oyunları ortak alma) yapman gerekiyor.

Kardeşlik yaparım diyorsan ps,yapmam diyorsan pc al.

Oyunların çoğu ps store da steame göre pahalı.Online oyun oynamak içinde ayrıca aylık ücret ödeniyor.Pc de oyunu almadan önce korsan indirip deneyebilirsin yada steamde oyun iade edilebiliyor ps store da oda yok.Aldığın oyun kötü çıkarsa sırf zarar.

• Notebook alır geçerdim şansen. Kardeşlik cart curtla uğraşmadan steam indirimlerini kovalayarak kavrulur gidersin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 17 Ocak 2018; 6:42:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.