Şimdi Ara

Oyun Oyna Dogecoin-Bitcoin Kazan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cowoxi isim olarak Construction Worker baş harflerinden oluşturulmuş ve "x" harfi globalliği ifade ederken "i" ingenius kelimesinden hünerli anlamını taşımaktadır. Site İngilizce dilinde ve globaldir. Türkçe dil desteği bulunmamaktadır. Dünya çapında oyuncuların oyun oynayarak hem eğlenip hem de kazandığı browser oyunudur.

    Kayıt olduktan sonra başlarken Construction Worker (İnşaat İşçisi) ni geliştirmek üzere oyun ekranı karşınıza gelir. 5000 puan verilir. İşçinizi beslemek için marketten yiyecek almalısınız. Marketteki yiyecekler sizin kat seviyenize göre listelenir. Daha yüksek verimli yiyecekler ile beslemek için ya pazardan diğer oyunculardan satın almalısınız ya da kendiniz işçinizi geliştirerek ve yiyecekleri upgrade ederek daha yüksek verimli yiyecekler üretmelisiniz. Ürettiğiniz yiyecekleri %2 komisyon ile %5 kardan satışa sunabilirsiniz. Help sayfasını mutlaka okuyunuz

    100.000 puan 100 Dogecoin dir. En az 50.000 (50 Dogecoin ) puan ile Dogecoine dönüştürebilirsiniz. Minimum çekim 1000 Dogecoin'dir.

    https://cowoxi.com/register.php?reference=Bazinga



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.