Şimdi Ara

Oyun Oyna Bitcoin KAZAN Ücretsiz !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Site Hakkında Genel Bilgi:
    Rollercoin ücretsiz bir şekilde oynayabiliceğiniz çevrimiçi bir bitcoin madencilik simülatörü oyunudur. Oyunun temel fikri gerçek bitcoin madencilğinde olduğu şeklinde madencilik güçlerine bağlı olarak oyuncular içinde blok ödülün dağıtımıdır.

    10 Adet oyun bulunmakta ve gün geçtikçe yeni oyunlar ekleniyor .
    İster yatırım yaparak hızınızı yükseltin ister oyun oynayarak ücretsiz bir şekilde arttırın.
    Tavsiyem Ücretsiz bir şekilde oyun oynayarak para kazanmanız . Yatırım yapanlarla aynı hıza erişebilirsiniz.

    - Nasıl Oynanır:
    Games kısmından istediğiniz bir oyunu seçip oynadıkça hız kazanırsınız. Oynadıkça oyun zorlaşır ve kazancınızda artar.

    - Site Yatırımsız Kazandırıyor mu ? Kesinlikle evet.

    - Bilgisayarla Mining İmkanı : İsterseniz oyundan kazandığınız satoshiler ile yada yatırım ile site içinde sanal mining cihazları alabilirsiniz.

    - Para Kazanma Taktikleri:
    Günlük 30-40 oyun oynayarak hem kafa dağıtmış olursunuz hemde gün geçtikçe kazancınızın baya bi arttığını görüceksiniz. En çok kazandıran oyunlar : Coin Flip , Coin Match , Flappy Rocket . Genelde bu 3 oyunu sürekli oynuyorum.

    Mining Siteleri İçin Kazım Yapılan Sanal Coin İsimleri:
    Bitcoin
    Dogecoin
    Ethereum
    (Deposit ve Çekimler aynı coinler üzerinden yapılmaktadır.)

    Minimumu çekim ücretleri :
    Bitcoin : 0.0001
    Doge : 360
    Ethereum : 0.004

    KAYIT OLMAK İÇİN LİNKİMİZ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtkoc -- 9 Eylül 2020; 20:59:19 >







  • Güncel
  • Günceldir Sorunuz varsa sorabilirsiniz
  • Merhaba,


    Oyunu yaklaşık olarak 2 yıldır aralıklarla oynuyorum. Çok az miktarda zamanında yatırım yaptım ve yaptığım yatırımı geri aldım. Yaklaşık 4-5 aylık aralıklarla sistemi test etmek amacıyla az az çekim yapıyorum. Kazıdığım coinleri oyun içerisinde bırakıyorum ve kampanya zamanlarında miner alıyorum. Bu sayede kazıma gücümü arttırıp zamanla daha fazla coin kazanabiliyorum. Ayrıca coinlerin güncel fiyatları ile oyun içerisindeki reward kısmında yazan değeri sürekli dolara çevirip kıyaslıyorum ve dolar cinsinden en çok getiri yapan coini kazıyorum. Bu sayede maksimum getiri elde edebiliyorum.


    Örneğin son güncelleme öncesine kadar DOGE kazımak çok karlıydı. Güncelleme sonrasında ise BTC ve RLT (rollercoin sitesinin coini sadece sitede geçerli) kazımak çok karlı. Bunu takip ederek gücümü en karlı koine aktarıyorum. Çok büyük beklentileriniz yoksa örneğin benim gibi Binance komisyon param çıksın ve ilerde belki RLT dolaşıma girer (bir yerlerde listelenir) diyerek birikim yapıyorsanız faydalı sitedir.


    Altta referanslı linkimden üye olursanız, memnun olurum. Ayrıca bazı görselleri bilgi amaçlı altta bırakıyorum. Sorusu olan yazabilir.


    https://rollercoin.com/?r=jurb26au


    Şu andaki oyun ekranımın görüntüsü, ağırlıklı olarak bu dönemde RLT kasıyorum. Çünkü blok ödülü 30 RLT yani 30 USD. 10dk'da benim kazıma kuvveti 0.001217 RLT şu anda. bu genel gücümün %70'idir. Hesabı size bırakıyorum. Dediğim gibi çok yüksek beklentiniz olmamalı. Elbette ben yüksek yatırım yaparım çok makine alırım diyenler için bu söylediklerim geçerli değil. Ben kendi bütçeme göre bir miktar yatırdım ancak daha sonra aldığım tüm makineleri sadece oyundan kazandıklarımla aldım.


    Oyun Oyna Bitcoin KAZAN Ücretsiz !!!




    Güncel oyun ve makine kuvvetlerim alttadır.


    Oyun Oyna Bitcoin KAZAN Ücretsiz !!!



    Referans linki: https://rollercoin.com/?r=jurb26au


    Boş vakitlerini değerlendirmek isteyenler faydasını görecektir. Gün içerisinde 10 oyun kazandığınızda gücünüz 3 gün, 30 oyun kazandığınızda 5gün ve 50 oyun kazandığınızda gücünüz tam 7 gün boyunca korunur. Bu sayede ortalama her gün belli sayıda oyun oynarsanız kurulu gücünüzü 1 hafta boyunca muhafaza edebilirsiniz.


    Makinelerin kazandırdığı güç ise sürekli durmaktadır. Sadece 5 günde 1 kez elektrik şarjı yapmak için oyuna girmeniz gerekmektedir. Ben her gün en az 10-15 oyun oynadığım içim makine şarjında sıkıntı yaşamıyorum.


    Selamlar...





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.