Şimdi Ara

OYUN ÖNERİSİ !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyosunuz ki 15 tatile az kaldı ve oyun arayışları başladı . Metin2 deki zevki alamıyorum nedense zevk alabilecğim bir mmorpg var mı böle etkinlik olsun savaşalım kasılalım kendimizi geliştirelim item dizmeye çalışalım mmorpg tarzı bi oyun metin 2 ye benze bi sistem olsun ve türkçe ingilizcede olabilir az bi ingilizcem var olsun türk arkadaş falan bulabilelim türk kitlesi olsun.

SİSTEM
    İŞLEMCİ : CORE 2 DUO E4400 2.00 GHZ
    EKRAN KARTI : NVİDİA GT 9500 GEFORCE
    RAM : 2 GB
    ( SİSTEM DÜŞÜK :) )
    Beklediğim oyunlar ise ArcheAge , The Elderr Scrolls ve bir sorum daha var archeage çıkış tarihi avrupaya veya türkiyeye gelicekmi ve herhangi biryerde beta başladım mı ?

ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM .

• cengiz han 2 veye knıght tavsıye ederım
  • Dragon Age Origins.
  • Knight Dragon Age Origins Rappelz
  • Ultima Online
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Ultima Online

• dediklerinize bakıcam arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    8 ay önce açıldı
    Oyun önerileri
    13 yıl önce açıldı
    Oyun bilgisayarı önerisi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: compdasore

dediklerinize bakıcam arkadaşlar

Dragon Age Origins'e mıutlaka bak.Türkçe yamasıda mevcut.
  • guild wars 2 ve diablo 3'e bir göz at dostum. türk oyuncular demişsin de, onlar her yerde zaten. :p

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim bence gunz2 yi dene sistemin desteklemeyebilir ama gerçekten süper bi oyun.
  • tprhpa kullanıcısına yanıt
    :D evet biliyorum diablo 3 ü kesinlikle isterdim ama 60 lira diyo :D guild warsa 2 de bildiğim kadarıyla paralı @tprhpa
  • ultima online bakıyorum ve pek beğenmedim çikin demiyorum zevkim depil ve gunz 2 de güzele benziyor ama fps benim aradğım rpg Dragon Age Origins çok güzel de onlinemı ? kngiht efsanede sevmiyorum cengiz han 2 güzel oynadım. Rappelze bakıyorum
  • Bulursan bir oyun banada pm at.DK , knight , blade 9 , aion falan var şuan türkçe olarak.Forsaken World ve Neverwinter'da var.Ben DK deniyorum beğenmedim fakat bir savaş sistemi nasılmış görmek lazım.
  • Alakasız görünecek ama Arma 3 oyna baya sarıyo :))
  • Batman Arkham City,
    The Amazing Spider-man
    Fifa 2014
  • HİTMAN!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.