Öncelikle merhaba arkadaşlar. Uzun süredir oyun oynamıyorum , bu durumdan sıkılıyorum çünkü bana vakit geçirebilecek oyunlar gerekli olmuyor değil. Başlıkta da belirttiğim üzere bana oyun önerin. Hitman : Absolution tarzı grafiği güzel ve sıkmayan bir oyun , yada GTA SA gibi sıkmayan ve uzun soluklu eskimeyen efsanevi bir oyun olabilir. Sistemimi yazıyorum uzatmadan , bence her oyunu kaldırabilir.
Ryse: Son of Rome Rise of The Tomb Raider The Witcher 3 Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Dishonored Dying Light (Hem parkur tarzında hem de zombili) Sleeping Dogs(Özellikle öneriyorum GTA tarzı fakat yakın dövüş teknikleri içerir) Just Cause 2-3 (GTA tarzı) Watch Dogs (GTA tarzı) Shadow of Mordor (Efsane) Thief (Hırsızlık yap, Düşmanlarını sessizce öldür sağlam oyundur) Dark Souls 3 (Çok zor bir oyun, seni uzun süre oyalar) L.A Noire
Aklıma gelenler bunlar, yazdıklarım bilindik oyunlar ama tavsiye ederim hem grafikleri güzel hem de oynanışları ihtiyacını karşılar aklıma gelirse daha öneride bulunurum, sistemi yüksek oyunlar var genelde listede yüksek sistem gerektiren oyunlar var aklıma geleni önerdim
far cry 3-4 metal gear solid 5 phantom pain
dark souls 1 den başla. oyun bitirebilinceye kadar emekli olursun