Bildirim
Oyun önerir misiniz.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cod Mw 3 , battlefield 3 , assassin's creed revelations _____________________________ 2017 Opel Astra K 1.6 Cdti 136 ps Dynamic - Sunroof - Manyetik Gri -
quote:
Orijinalden alıntı: GöKHaN 35
Cod Mw 3 , battlefield 3 , assassin's creed revelations
Daha önce Assassin's Creed'in hiçbir oyununu oynamadım hocam direk Revelations yüklesem bir sıkıntı olur mu_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*
quote:
Orijinalden alıntı: GöKHaN 35
Cod Mw 3 , battlefield 3 , assassin's creed revelations
Daha önce Assassin's Creed'in hiçbir oyununu oynamadım hocam direk Revelations yüklesem bir sıkıntı olur mu
Valla ben direk bunu yükledim. Önceden Ac brotherhood oynamışlığımda vardı.
Ac 1
Ac 2
Ac Brotherhood
Ac Revelations
Brotherhood Ac 2'nin devamı._____________________________ 2017 Opel Astra K 1.6 Cdti 136 ps Dynamic - Sunroof - Manyetik Gri -
crysis 2 olabilir bu sefer yerli kardeşler gerçekten iyi bir iş çıkarmışlar.Aynı zamanda RPG olmasın demişsin gördüm fakat yine de söylemeden duramayacağım
mass effect 2 yi öneririm.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler