Şimdi Ara

Oyun Önerir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2013de aldığım gt720mli dizüstümün artık oyun oynatamadığını düşündüğüm için gtx1050ti lı bir dizüstü aldım yarın elimde olacak inşallah. neyse konuya gelelim 2013den bu yana yüksek grafikli oyunları oynayamadım bana şöyle hikayesi güzel içine çekecek ve 6 senelik grafik açlığımı da aynı zamanda doyuracak oyun önerileri lazım. online ihtiyacım yok çoğunu biliyorum pubgdir filan oynayacağım zaten bana hikaye lazım :D oynadıklarımı hatırladığım kadarıyla yazayım:
    Far Cry 3-4
    COD 2-3-4-5-6-7-8
    Bioshock infinity
    Assasins Creed 2-3-4
    Tomb Raider 1
    Hitman Absolution (Gizlilik temalı olduğu için çok sevmiştim belirteyim :D :D )
    Gta 5
    Mafia 2
    shadow warrior 1
    Skyrim
    Crysis 2-3
    Başka hatırladığım olursa editlerim
    Şimdi sizin önerilerinize geçelim arkadaşlar ben kesin oynayacağım oyunları yazayım
    witcher 2-3
    assassin's creed odyssey
    Forza horizon
    Fifa 19

bunların dışında varsa dediğim şekilde hikayesi güzel rpg-fps-tps farketmez grafikleri de çok hastası değilim ama hep lowda oynadık biraz göz doyursun kafi. Teşekkürler efenim

• gt710m kullanıyordum yakın zamana kadar, oynayabileceğin bazı oyunlar ;
    Metro 2033(redux versiyonlarının gama ayarlarını oyun başında düzeltmenizi tavsiye ederim ilk kurduğumda silmiştim bu nasıl bir görüntü diye :D)
    Metro last light(redux versiyonlarının gama ayarlarını oyun başında düzeltmenizi tavsiye ederim ilk kurduğumda silmiştim bu nasıl bir görüntü diye :D)
    Dying Light
    batman arkham serisi(arkham knightı kaldırmayabilir)
    Metal Gear Solid 5
    Battlefield 1(Muhtemelen 5i de oynatır sistem gereksinimleri aynı diye biliyorum)
    watch dogs 1-2
    Mirrors edge catalyst
    wolfenstein new order
    spec ops line
    medal of honor
    mad max
    sleeping dogs
    max payne 3
    need for speed(2011)
    spiderman(en güncel olanı değil bir önceki ismini hatırlayamadım)
    Just cause 2
    Mortal Kombat 9
    Injustice 1
    This War of Mine
    Frostpunk

aklıma gelenler bunlar. Ayrıca youtube da lowspecgamer adında bir kanal var kesinlikle onun videolarındaki ayarları incelemeni öneririm. Bazen çok abartıyor ama genellikle videolardaki ayarların bir kısmını uygulayarak çoğu oyunu oynayabilirsiniz.
    Edit: konuyu biraz yanlış anlamaışım gt720m de oynayabileceğin oyunları yazmışım ama bunlarda dursun buralarda belki birilerine faydası dokunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y-prime -- 21 Ocak 2019; 3:9:35 >

• Hitman 2
    Doom
    Wolfenstein new colossus
    Far Cry 5
    Gears of War
    Deus mankind divided
    tom clancy division
    Quantum break
    Mafia 3
    Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands
    Mass affect:Andromeda
    Shadow of tomb raider
    Batman arkham knight
    Hellblade: Senua's Sacrifice
    fallout 4
    Sniper elite serisi
    Dirt 4
    Yazdığım oyunlar herkese hitap etmeyebilir şahsen bir kısmını bende oynamayı düşünmüyorum, bunlar bilinen popüler oyunlar. Ayrıca oynamadıysanız portal serisini kesinlikle tavsiye ederim eski makinanızla da oynanabilirdi ama gerçekten başarılı oyunlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y-prime -- 21 Ocak 2019; 3:2:33 >
  • witcher 3 gerçekten çok zaman alacak bir oyuna benziyor. Bir süredir oynuyorum ve açıkçası witcherı bitirene kadar muhtemelen 3-4 oyun bitiririm gibi görünüyor(rpg ye pek alışık değilim. yan görevleri yapıp level almadan ana görevleri yapmak olanaksız sayılır). Gördüğünüz her şeyi lootlayın(çaldığınıza dair bir uyarı almadığınız sürece). görevleri quest menüsünden levelinize göre seçin 36lvl gerektiren göreve 8-9 levelken gitmiştim dövüş sahnesinde rakip karakterler bana tek atıyorlardı sadece dodgelayıp oyaladım ki yanımdaki karakterler rakip karakterleri kesebilsin. Potionlar ve yağları sadece 1 kere craftlıyorsunuz sonrasında her meditasyon yaptığınızda envanterinizdeki 1 alkol itemini kullanarak potların tamamı doluyor.
  • y-prime Y kullanıcısına yanıt
    Tüm tavsiyeler için tesekkur ederim hocam hepsine bakacagim hosuma gidenleri indiririm artik :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leptop Tavsiye Eder misiniz ?
    13 yıl önce açıldı
    Araba önerir misiniz
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.