Şimdi Ara

Oyun notebooku

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı günler. Ben yeni bir notebook almak istiyorum ama ne alabileceğime karar veremiyorum. Notebooktan istediğim özellikler şunlar;

1920x1080 (FULL HD görüntü olsun)
    League of legends, wow gibi oyunlarda savaşta dahi fps 60 dan aşağı düşmesin
    Hızlı bir şekilde işlerimi halledebileyim ve takılma, yavaşlama gibi sorunlar olmasın.
    Ekran kartı 2GB
    Ram 8 GB dan aşağı olmasın.

Benim için yukarıdakiler olursa çok iyi olur. 2500-3000 liralık bir bütçem var. Ayrıca bilgisayar önerdikten sonra pide oynanınca zevki çıkan bir oyun söylerseniz makbule geçer:) şimdiden teşekkürler

• Msi ge60 412 tr ya da 453tr ye bakabilirsin
    Oyun olarak far cry 3 cod bo2 hitman absolition ,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihkayacioglu

Hayırlı günler. Ben yeni bir notebook almak istiyorum ama ne alabileceğime karar veremiyorum. Notebooktan istediğim özellikler şunlar;

Hızlı bir şekilde işlerimi halledebileyim ve takılma, yavaşlama gibi sorunlar olmasın.
    Ekran kartı 2GB

Benim için yukarıdakiler olursa çok iyi olur. 2500-3000 liralık bir bütçem var. Ayrıca bilgisayar önerdikten sonra pide oynanınca zevki çıkan bir oyun söylerseniz makbule geçer:) şimdiden teşekkürler

ikisine bakabilirsiniz..ama oyun için kesinlikle msı
    http://sadecenotebook.com/Urun/MSI-GE60-602XTR-Core-i5-3230-260-Ghz-8-GB-750-GB128-SSD-2-GB-VGA-156-Freedos-Full-HD-pmu253579.html
    http://sadecenotebook.com/Urun/Asus-N56VZ-S4283H-Core-i7-3630-240-Ghz-16-GB-1-TB-4-GB-VGA-156-Windows-8-BlurayFull-HD-pmu257393.html

• Saolun arkadaşlar msi alacağım sanırım. Daha iyi özellikleri olan bir msi varmı acaba? Mesela 16 GB ram 4 GB ekran kartı filan. Böyle birşey görüp söylerseniz sevinirim :) bi de 8gb ram ve 2 GB ekran kartı ile o 16 GB ram ve 4 GB ram arasında çok bir kalite ve hız ffarkı olurmu?
  • quote:

Saolun arkadaşlar msi alacağım sanırım. Daha iyi özellikleri olan bir msi varmı acaba? Mesela 16 GB ram 4 GB ekran kartı filan. Böyle birşey görüp söylerseniz sevinirim :) bi de 8gb ram ve 2 GB ekran kartı ile o 16 GB ram ve 4 GB ram arasında çok bir kalite ve hız ffarkı olurmu?

8 gb su an icin yeter ve artar bile,ama istersen ilerde 16 ya yukseltirsin .
    Ekran kartinin ise bellegi onemli degildir
    2gb ve 4gb ayni performansi verir,
    Onemli olan ekran kartinin modelidir

• quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

Saolun arkadaşlar msi alacağım sanırım. Daha iyi özellikleri olan bir msi varmı acaba? Mesela 16 GB ram 4 GB ekran kartı filan. Böyle birşey görüp söylerseniz sevinirim :) bi de 8gb ram ve 2 GB ekran kartı ile o 16 GB ram ve 4 GB ram arasında çok bir kalite ve hız ffarkı olurmu?

Peki model olarak ne önerirsiniz? Arkadaşlarımdan bazıları marka olarak amd al diyo bazıları intel diyo kafam karıştı. Size göre hangisi iyi. Bi de iyi markadan bir model önerisi yaparsanız çok iyi olur :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

Peki model olarak ne önerirsiniz? Arkadaşlarımdan bazıları marka olarak amd al diyo bazıları intel diyo kafam karıştı. Size göre hangisi iyi. Bi de iyi markadan bir model önerisi yaparsanız çok iyi olur :)

Konuya ilk postu ben atmistim zaten hocam bakmadiniz herhalde.
    Model olrak 412tr yi tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun dışı laptop tavsiyesi..
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 17 inc istersen de ayni ozelliklerde ge70 413xtr var

• AMD'nin mobil cihazlarda böyle yüksek performanslı cihazlarda İntele'e cevap verdiğini söyleyemeyiz;O arkadaşların belki masaüstü cihazlar için söylemiştir? Bende yukarda arkadaşların önerdiği MSI GE60 öneririm + SSD taktınmı tam bir canavar olur, şu an en uygun Vatan satıyor sanırım(işletim sitemli);

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/msi-ge60-0nd-453tr-ge60-notebook-core-i7-240-ghz-8gb-750gb-156-2gb-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=64375

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevhiSahsi -- 22 Mayıs 2013; 14:50:24 >

• quote:

Hayırlı günler. Ben yeni bir notebook almak istiyorum ama ne alabileceğime karar veremiyorum. Notebooktan istediğim özellikler şunlar;

Ekran kartı 2GB

şu modelde işini görür

http://www.pcdepo.com/asus-n56vz-s4400d-notebook-urun9102.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.