Şimdi Ara

Oyun & müzik kulaklık önerisi; Bütçe 1100 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütçem 1100 TL. Günün 8 saatini CS:GO oynayarak geçiriyorum. Bana hem gerçek 7.1 olucak hemde bass ı sağlam olcak bi kulaklık lazım (yüksek basslı pop dinlemeyi seviyorum). Hiç bir öneri gelmezse G4ME ZERO alcam ama dış görünüsünü hiç sevmiyorum. Ayrıca razer tiamat 7.1 kullanan var mı? Şuana kadar en çok ilgimi çeken kulaklık o. Son olarak wireless kesinlikle istemiyorum (g930 wireless kullanıyorum ve bass tan yoksun bir kulaklık). Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• talha421 T kullanıcısına yanıt
    Sennheiser kulaklıkta zirvedir bence. Bende G4ME ZERO al diyeceğim. Dış görünüşe niden takıyorsunki sokakta onla gezmiceksin heral :)

• Ama bide o 7.1 değil ki :(

• sennheiser game zero, pc 363D kullanmadım ama verdiğin paranın hakkını verebilecek kulaklıklardır. 7.1 destekliyorlar bildiğim kadarıyla, özellikle 363D nin 7.1 ses kartı var. ama dışarda müzik dinlemek için kullanışlı değil, güzel kulaklık yapıyorlar fakat yanda kolum kadar mikrofon var, tasarımlarını hiç beğenmiyorum bu yüzden.

bulabilirsen astro a40 yahut a50 ler bu işin piridir, hemen hemen her sitede ilk sırada bu kulaklıkları görüyorum.

turtle beach seven, sağlam bir alternatif olabilir.

birde audio technicaların oyun serisi kulaklıkları var ve baya övülüyor.

bu yukarıdaki saydığım ürünlerden şaşmamak lazım eğer bütçe yüksekse. bunların yanında diğerleri oyuncak gibi görünüyor gözümde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ashdod

sennheiser game zero, pc 363D kullanmadım ama verdiğin paranın hakkını verebilecek kulaklıklardır. 7.1 destekliyorlar bildiğim kadarıyla, özellikle 363D nin 7.1 ses kartı var. ama dışarda müzik dinlemek için kullanışlı değil, güzel kulaklık yapıyorlar fakat yanda kolum kadar mikrofon var, tasarımlarını hiç beğenmiyorum bu yüzden.

bulabilirsen astro a40 yahut a50 ler bu işin piridir, hemen hemen her sitede ilk sırada bu kulaklıkları görüyorum.

turtle beach seven, sağlam bir alternatif olabilir.

birde audio technicaların oyun serisi kulaklıkları var ve baya övülüyor.

bu yukarıdaki saydığım ürünlerden şaşmamak lazım eğer bütçe yüksekse. bunların yanında diğerleri oyuncak gibi görünüyor gözümde.

Hmm , astro a50 ye bakmistim onceden fakat wireless oldugu icin bass'indan suphe ediyorum, ayrica sunger kulaklik oldugu icin dinledigim sey mikrafona direk gidiyor bunuda pek sevmiyorum.

• Su an icin 3 kulaklik arasinda takili kaldim,
    1- Razer tiamat 7.1
    2- Razer forged edition
    3- Syberia elite
  • tiamat kullanmadım ama sanıyorum 7.1 destekleyen ve ayrı ayrı 7 tane ses çıkışı olan bir ses kartı lazımmış onun için, araştırmak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    300 TL Kulaklık Tavsiyesi.
    7 yıl önce açıldı
    1500 TL altı kulaklık önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • talha421 T kullanıcısına yanıt
    Tiamat güzel olur... bilgisayara ve + olarak hoparlör sistemin varsa onu bağlama videosu : Link Tiamat
  • Sennheiser rs 170 aldim super urun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.