Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti: Kırdığımız-Bozduğumuz Oyun Aletleri (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tunahan da sempatik ama olmuyor. Ekran yüzü, ışığı diye birşey vardır.
    Maalesef Talha ve beril varken oyun muhabbetinin bir başka olduğu aşikar.
    Umarım eski tadına kısa sürede döner.
    Başarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SSDcc

Tunahan'ın kısayol olayını bende yaşamıştım :D

+1 bende:D

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Beğenmiyorsanız izlemeyin kardeşim zorla tutan mı var

• ilkokul 5. sınıfta Halamın eşi vasıtası ile aileme ödev bahanesi ile aldırdığım PC 6. sınıfın ortalarına doğru belli bir süre kullanımdan sonra kendi kendine kapanıyordu ve sonrasında bir süre açılmıyordu.
    Buna istinaden Kasanın içini kurcalama dürtüsü uyandı ve bir süre sonra dayanamayıp içini açtım. Aşırı tozlandığını görünce temizledim. Sonrasında fanda ki tozu fark ettiğimde onuda temizlemek için çıkardım..
    İşlemci ile fan arasında ki Termal macundan bir haber bunu da toz birikintisi niyetine sildim.
    Kurumuş sakız gibi olduğu için midem biraz dalgalanmıştı hatta.
    Nitekim her şeyi tekrar monte ettikten sonra bu sefer windows yüklenme ekranını görmeden kapanmaya başlamıştı. Tekrar tekrar içini açıp kurcaladım kırıp döktüğüm yada takmayı unuttuğum bir parça var mı diye. Ara tara 2 3 günüm bu şekilde geçti. En son dayanamayıp evden firar ettim ve Mecidiyeköy de Bilgisayarcılar caddesine daldım. Burada gördüğüm ilk afilli dükkanda karşıma çıkan ilk kişiden yardım istedim ve durumu anlattım. Bir tebessüm etti ve beni Termal Macun ile tanıştırdı. Cebimde yol param haricinde 4 TL param vardı biriktirdiğim. ( O zamanlar Marlboro'nun 3.5 TL olduğunu düşünürsek o 4 TL nin kıymeti paha biçilemez tabi.. ) Uzattım ve yeter mi abi diye sorduğumu hatırlarım. Oda karşılığında bir meyve suyu ısmarlayıp bana Termal macun haricinde yeni bir de fan vermişti ve bunları nasıl uygulayacağımı nasıl takacağımı anlattı. ( o Fanın değeri 15 TL idi yanlış hatırlamıyorsam o zamanlar. ) Eve döndüğümde her şeyi dediği şekilde ayarlayıp PC'yi açtığımda sorunsuz çalıştı ve Fan gürültüsünden de eser kalmamıştı..
    Yine nitekim o adam benim gelecekteki mesleğimi de seçmemde yardımcı oldu o gün sergilediği bu davranışla.
    Şuan Sistem ve Ağ uzmanlığının yanı sıra Yazılım ve Veritabanı üzerinde kariyerimi devam ettiriyorum..
    Termal Macun deyip geçmeyelim lütfen.. :)

• Üç tane tespitim olacak;
    1-Tunahan her hafta biraz daha kilo alıyor. Göbek salmış gidiyor.
    2-oyun muhabbetindeki editörlerin gitmesini ben Edward diye birisi vardı onun ortalığı karıştırdığını düşünüyorum.
    3-Gökhan azalan kadroda yıldız gibi parlıyor. Öne çıktıkça farkettim yakışıklılığı ve karizmasının zirvesinde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunla alakalı olmasada anakartı tornavidayla çizmişliğim vardı.Gökhanın dediği klavyeye kola dköme bende de olduydu bendeki de sonradan bozuldu da virüse yormuştum taki yeni klavyeyi takana kadar.Ayrıca eski kasamı camdan bahçeye atmışılığım da vardı:D

• Kaliteli içerik istiyorsanız destek olursunuz o kadar. o gitti bu kaldı demek yerine, ne istiyorsanız onu söylersiniz. hiç olmassa bir katkınız olur.
    Oyun muhabbeti konseptini seviyorum. konu olarak ileride oyun türleri üzerinden de tartışmalar olursa iyi olur gibi. bir sürü birbirinde farklı oyuna rpg diyoruz da nedir bu rpg? kategorileri neler? bir rpgden ne beklenir? teoride eksiğimiz var :)) genel kültürümüz de artmış olur:)
    bir de arada konuk çağırsanız nasıl olur. tanınmış olmasına gerek yok. Çaycı bile olur. Yeter ki diyecek sözü olsun. İlginç olabilir bence.

• Alkan abi, bende Driver 1 oynarken kuzenim gelmişti, birde ben sürebilirmiyim dedi, verdim kolu, kol titreyince havaya atmıştı, playstation a bişey olmadı ama kolu parçalamıştı :D
    ne günlerdi be...
  • O değilde bir manuel overclock yapmayı öğrenemedim. :D Bilen bir arkadaş edinmek istiyorum. Overclock yapmaya çok ihtiyacım olduğundan değil bilen insana saygı duyduğumdan. :)

• Gökhan kardeşim ersin ve talha gittikten sonra karizman çok öne çıktı.. Alemin Rockstar i olmuşsun.. Farkında misin :)
  • PS 1 daha yeni hediye edildi. Bir kaç ay sonra kardeşim çalışırken üstüne oturdu. Kardeşimi dövmeye başladım ve annem tutup beni olay yerinden uzaklaştırdı. O arada kardeşimin öfkesi körüklendi elindeki dondurmayı ps nin kapağını açıp içine soktu. Böyle bir anımdır hep içimde bir acı oldu benim için.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.