Şimdi Ara

oyun lisans ve telif hakları yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Herkese Merhaba benim çok ciddi bir sorunum var Ben oyun yapımcısıyım Şimdi benim yeni bir projem var fakat bir sorun var düşündüm taşındım oyunumda CryTek yapmış olduğu CryEngine 2 oyun motorunu kullanmaya karar verdim Şimdi ben bu motorla yepyeni bir FPS oyun yapıp sitemde yayınlasam bir lisans veya telif hakkı sorunu olur mu

Olursa eğer lisans ve telif hakkı sorunu bunu nasıl halledebilirim yardımlarınızı bekliyorum
    NOT:
    1-YAPACAĞIM OYUNUN CRYSİS ALAKASI YOKTUR
    2-OYUNDAN KESİNLİKLE MADDİ BİR KAZANÇ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR
    3-SENARYO,MEKANLAR,KARAKTERLER KESİNLİKE CRYSİS DEKİ GİBİ DEĞİLDİR
    4-SADECE OYUN MOTORU OLAN CryEngine2 KULLANILACAKTIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olur Öyle Şeyler -- 29 Aralık 2008; 17:10:39 >

• mail at cevat yerli ye
    projenin kar amacı olmadığnı belirt
  • mail adresini bilsem siz biliyormusunuz mai adresini
  • Eğer bahsettiğin şey Sandbox2 programıysa zaten bu programla yaptığınız oyun(mod daha doğrusu) Crysis olmadan çalışmaz, dolayısıyla da yaptığınız şey bir oyun değil crysis'e mod olacak, bunun da crytek'e zarardan çok yararı olur hatta yaptığınız bu modu crymod sitesine atabilirsiniz, oyuncular bu siteye sandbox2 ile yapılan haritaları, modları atıyorlarlar. Sandbox2 ile crysis olmadan bir oyun yapmak imkansızdır. Ha ben Cryengine2 ile yapacağım diyorsan binlerce dolar karşılığında crytek'ten lisansını satın alarak crysise ihtiyaç duymadan kendi .exe nizle oyun yapabilirsiniz.

Zannediyorum siz CryEngine2 ile Sanbox2'yi karıştırmışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EDE16CD6E -- 23 Ağustos 2008; 13:49:14 >
  • Evet haklısınız Ben Sandbox CryEngine karıştırmışım
    Açılırken CryEngine 2 Sandbox 2 yazıyordu sağolun
  • entertainment ? tr.gg ? cryengine2 ? ilginç..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LostSpace

Eğer bahsettiğin şey Sandbox2 programıysa zaten bu programla yaptığınız oyun(mod daha doğrusu) Crysis olmadan çalışmaz, dolayısıyla da yaptığınız şey bir oyun değil crysis'e mod olacak, bunun da crytek'e zarardan çok yararı olur hatta yaptığınız bu modu crymod sitesine atabilirsiniz, oyuncular bu siteye sandbox2 ile yapılan haritaları, modları atıyorlarlar. Sandbox2 ile crysis olmadan bir oyun yapmak imkansızdır. Ha ben Cryengine2 ile yapacağım diyorsan binlerce dolar karşılığında crytek'ten lisansını satın alarak crysise ihtiyaç duymadan kendi .exe nizle oyun yapabilirsiniz.

Zannediyorum siz CryEngine2 ile Sanbox2'yi karıştırmışsınız.

peki merak ettim de yerliler nekadara satıyor cryengine 2 yi(veya 1 zamanında kaça satıldı)

quote:

hypsibremetes

ne demeye çalştın orda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorun olmaz..MOD adı altında yaparsan hiçir sorun olmaz...zaten crysissiz çalışmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.