Şimdi Ara

Oyun Leptopu Tavsiyesi (Amerika'dan Alınacak, 1000 Dolar Civarı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi asıl amacı oyun oynatmak olan 1000 dolar civarında bir leptop arıyorum(tüm oyunları olmasa da çoğu yeni oyunu yüksek ayarlarda oynatabilmeli). Amerika'dan alınacak ürün, o yüzden Amerika fiyatlarına göre yazarsanız sevinirim leptopları(bazı ürünler burada 1700-1800 lira iken orada 1000 dolar(1500 lira) oluyor). Tabii ki f/p olarak en iyisini arıyorum. Güvenilir bir marka olursa daha iyi olur(asus, sony vs.). Olabildiğince sorunsuz olsun ürün(ısınma sorunu, fanın gürültülü çalışması vs. olmassa iyi olur). Ve tabii ki ekran kartı, işlemcisi ve ram'i bu fiyata göre en iyisi olsun. Tavsiyelerinizi nedenleri ile birlikte yapıp, ürünün eksilerini ve artılarını da yazarsanız sevinirim. Bu arada klavyesi de "çiklet klavye" olursa fena olmaz hani.

• Alienware
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takao

Alienware

1000 dolara alienware'den fx11i alır sadece o da tatmin etmez
  • m15x 1199 dolar. alınabiliyorsa alienware alınmalı, gerçekten harika makine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrightDaggers

m15x 1199 dolar. alınabiliyorsa alienware alınmalı, gerçekten harika makine.

Dostum ben bu makıneyı satın alsam herseyı ıle beraber 1.119 $ mı ? yanı ulkemızdekı gıbı ek masrafları da var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhwe

quote:

Orijinalden alıntı: BrightDaggers

m15x 1199 dolar. alınabiliyorsa alienware alınmalı, gerçekten harika makine.

Dostum ben bu makıneyı satın alsam herseyı ıle beraber 1.119 $ mı ? yanı ulkemızdekı gıbı ek masrafları da var mı ?

vergi ödersin eyalete göre fakat amazon üzerinden bulursan ödemezsin
  • Alienware m15x fiyatına göre iyi bir makine değil bence(yanlışım varsa düzeltin). i3, 3gb ram ve 240m(512m) var üründe. Bu fiyata i5'li, 4gb ramli, HD5650'li sony vaio alınabiliyor. F/p olarak iyi bir makine olmalı, tipine o kadar para veremem. Başka bir artısı varsa alienware'in bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mykt -- 18 Nisan 2010; 15:50:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.