Şimdi Ara

Oyun Kolu Takılır Mı Acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun kolu alsam acaba tablete otg kablosuyla oyun kolu taksam çalışır mı? Tabletim işte bu;http://www.teknosa.com/urunler/125042944/casper-cn-tkt-e07a-multimedya-tablet

• Table gore degisiyor. Benim iki tabletimden biri destekliyor biri desteklemiyor. Digeri sorunsuz. Evdeki android telefonlarin tumu destekliyor. En iyisi bir gamepad bul ve dene. Ayrica amepad alirken basit bir ane al. Fazladan tuslu vs. degisik modellerden alma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frfr

Table gore degisiyor. Benim iki tabletimden biri destekliyor biri desteklemiyor. Digeri sorunsuz. Evdeki android telefonlarin tumu destekliyor. En iyisi bir gamepad bul ve dene. Ayrica amepad alirken basit bir ane al. Fazladan tuslu vs. degisik modellerden alma.

peki alıp takınca tablette bir işlem yapmama gerek var mı yoksa direk kendisi algılayıp olucak mı
  • Ben bazı Artes modellerinde denedim, kablo-kablosuz gamepad çalışıyor. Senin bir işlem yapman gerekmiyor.
  • şimdi gidip gamepad alıp çalışmamasından korkuyorum
  • Siz çalışmaz diye düşünün de çalışırsa şansınıza...

Eğer sizin için çok önemli is eçalıştığından emin olduğunuz bir model alın
  • Tablette o gamepad sürücüsü yüklü ise çalışır. Yoksa sürücüye ihtiyacınız olabilir. Sürücüyü oluşturmak için bazı uygulamalarda mevcut ama yine de her gamepadin çalışacağı anlamına gelmiyor. Ben Logitech f510'u bu şekilde ayarladım. Ayrıca indirekt metotlarla çalıştırmak isterseniz cihazınızın root edilmiş olması gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korsan Olayı ne olur sizce?
    21 yıl önce açıldı
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.